Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αναμένεται η " πλατεία ήταν γεμάτη... " την λύση να δώσει ο κυρίαρχος λαός στους γνωστούς δρόμους των αγώνων, για να διεκδικήσει ξανά την αξιοπρέπεια και τις χαμένες ελπίδες του... φτάνει πια!!!

Ανικανοποίητη η τρόικα και μπρός την ενδοτικότητα της παρέας Παπανδρέου... ζητάει και άλλο αίμα από εργαζόμενους και συνταξιούχους, άραγε θα αντέξουμε και άλλο;
.
Νάσος

Σχετικό από Capital

"Δύσπιστοι παραμένουν οι ελεγκτές της τρόικας σχετικά με τη βιωσιμότητα της δημοσιονομικής προσαρμογής του πρώτου εξαμήνου. Αν και αναγνωρίζουν ότι η εικόνα του προϋπολογισμού είναι καλύτερη από τις προσδοκίες τους, εντούτοις τη θεωρούν ελαφρώς εικονική, εξαιρετικά ευάλωτη και εύκολα αντιστρέψιμη..."
Και συνεχίζει το δημοσίευμα: "Είναι λοιπόν προφανές ότι η τρόικα αισθάνεται εξαιρετικά αβέβαιη αφενός για την ικανότητα του υπουργείου Οικονομικών να διαφυλάξει αυτό το μαξιλάρι στις δαπάνες και αφετέρου για τη δυνατότητα του φοροελεγκτικού μηχανισμού να καταπολεμήσει ακόμα πιο έντονα τη φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, οι ελεγκτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιτευχθεί τελικά ο στόχος του ελλείμματος, αλλά αυτό να οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στον περιορισμό της ύφεσης σε επίπεδα κοντά στο 3% που σημαίνει υψηλότερο ΑΕΠ και συνεπώς μικρότερο κλάσμα."

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.