Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς τα "Τρωκτικά"... οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις

.
...Το τι θα γραφτεί και το τι θα ειπωθεί στη συνέχεια... ίσως να είναι το δευτερεύον, αυτό που θα μείνει ως απουσία είναι τα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν:

Γιατί τώρα το έκλεισαν και όχι την ημέρα της δολοφονίας;

και εκτός των άλλων ...κάτι ακόμη που μου έχει μείνει ως ερωτηματικό:

Δημοσιεύθηκε 24 4 2010.


"... Προβληματισμός για Σέχτα – Όπλα
Παρά την εξουδετέρωση του σκληρού πυρήνα του Επαναστατικού Αγώνα, έμπειρα στελέχη του υπουργείου  Προστασίας του Πολίτη δεν κρύβουν την ανησυχία τους για κάποιο νέο και μάλιστα αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα...
Όπως λένε μάλιστα στην «Π», αυτή τη φορά θεωρείται περισσότερο από πιθανό  στόχος να είναι κάποιος αστυνομικός σε περιπολία ή ακόμη και δημοσιογράφος και όχι κατ’  ανάγκην  «πρώτο όνομα»,  όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.  Εκτιμάται ότι πλέον είναι καθαρά θέμα χρόνου η ενεργοποίηση των μελών της τρομοκρατικής  οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών,  που στις προκηρύξεις τους δεν έκρυψαν ποτέ το μένος τους κατά των λειτουργών του Τύπου.  Είναι η οργάνωση που χρεώθηκε την ένοπλη επίθεση–επιδρομή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ALTER. Όσο για τη στάση της Σέχτας απέναντι στην αστυνομία, η στυγερή δολοφονία του 40χρονου υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια με 24 σφαίρες δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. ..."  
.
 κατά τα άλλα... αν τα παιδιά φοβήθηκαν ή για κάποιο  άλλο λόγο τους ανάγκασαν να πάρουν μια τέτοια απόφαση είναι το ίσως τριτεύων (ή και πρωτεύων) ... αυτό που είναι το μόνο σίγουρο είναι το ότι δεν πήραν, τουλάχιστον αυτή τη φορά, προφορική εντολή από τον Σωκράτη Γκιόλια, εκτός πια και εάν ο δολοφονηθείς το είχε προβλέψει και το είχε δώσει ως μεταθανάτια οδηγία...
.
Ίδωμεν ως... ες αύριον τα σπουδαία... ή όπως έγραψαν οι ίδιοι: 
.
"Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης..."
.
Το τελευταίο αφορά όλους τους bloggers...
.
Νάσος
.
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.