Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Λ. Ρακιντζής: «Στα όρια της αρνησιδικίας η καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης»

Στα όρια της αρνησιδικίας κινείται η καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης, τόνισε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση σχετικά με τις 450 διώξεις δικαστικών λειτουργών. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ο κ. Ρακιντζής άφησε αιχμές για τη Δικαιοσύνη, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Σε σημερινές του δηλώσεις στο ρ/σ Βήμα 99,5, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, έκανε λόγο για διακριτή μεταχείριση επωνύμων από τη Δικαιοσύνη. «Έχετε δει κανέναν επώνυμο να δικάζεται;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Ρακιντζής τόνισε ότι υπήρξε 38 χρόνια δικαστής, επίσης ο πατέρας του και ο γιος του, και μπορεί να ξέρει «από μέσα πολλά πράγματα». «Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις, τις οποίες δεν μπορώ να εξηγήσω παρ’ όλη την πείρα μου» σημείωσε.  (TVxs)

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.