Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Κυβέρνηση τσίρκο και τα συμπεράσματα δικά σας...."Επιστράτευση Τώρα!!!" η "ταινία" (τεστ) επιβράβευσης του νεοφιλελευθερισμού...

 Παγκόσμιο Συνέδριο Κρητών, ομιλία πρωθυπουργού (30 Ιουλίου '10): Πράσινες ''άρες, μάρες, χαζομάρες'' («διπλά Έλληνες, οι Έλληνες της διασποράς» κλπ) καμία κουβέντα γιά ψήφο στους Απόδημους και καταδίκη Ελλάδας στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (γιά ζήτημα ψήφου).

''Χειρότερα στο τουρισμό δεν ήμασταν ποτέ''
(o υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, 30 Ιουλίου '10).
''Πετύχαμε αναστροφή της εικόνας της χώρας μας στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού''
(ο υφυπουργός, μία ημέρα πριν)... Κυβέρνηση τσίρκο και τα συμπεράσματα δικά σας

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας βενζίνης
«Οι τουρίστες παγιδευμένοι στα νησιά»... «Χιλιάδες τουρίστες ακύρωσαν το ταξίδι τους στην Ελλάδα, γιατί φοβούνται μήπως μείνει το αυτοκίνητό τους από βενζίνη, ενώ στην Κρήτη πάνω από 200 τουρίστες εγκατέλειψαν τα νοικιασμένα αυτοκίνητά τους, γιατί δεν είχαν βενζίνη. Φαίνεται ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε επειδή πολλοί Έλληνες αμέσως μετά την αναγγελία της απεργίας έτρεξαν να βάλουν βενζίνη, ενώ οι τουρίστες δεν αντιλήφθηκαν αμέσως το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με ξένους τουρίστες στην Πελοπόννησο δεν μπορούσαν να βρουν βενζίνη σε απόσταση 200χλμ. Στη Χαλκιδική, όπου βρίσκονται ήδη 100.000 τουρίστες δεν υπάρχει σταγόνα βενζίνη. Καλύτερη είναι η κατάσταση στις συνοριακές περιοχές, διότι οι γειτονικές χώρες προμηθεύουν με βενζίνη τουρίστες και ιθαγενείς»... «Φέτος έσπασαν πραγματικά τα νεύρα των τουριστών που προτίμησαν την Ελλάδα. Πότε οι απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, πότε οι διαμαρτυρίες των λιμενεργατών και τώρα η απεργία μεταφορέων βενζίνης-πετρελαίου κατά της φιλελευθεροποίησης του επαγγέλματος τους»... Aυτά αναφέρουν ευρωπαϊκά, βασικά, ΜΜΕ... Οι απεργοί αγνοούν την επιστράτευση.


. ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.