Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μας Προκαλείτε! ... Ο συγχρονισμός της επίσκεψης δεν είναι φυσικά τυχαίος...

latuff
18:30 συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τον ερχομό του Νετανιάχου!

Μετά τη σφαγή του στολίσκου της Γάζας το κράτος του Ισραήλ έγινε κράτος – παρίας, καταδικασμένο στη συνείδηση των λαών ως το σύγχρονο απαρτχάιντ. Μέχρι και η διεθνής συνωμοσία των κρατών αναγκάστηκε να βάλει αυτό το καθεστώς στο περιθώριο της διεθνούς πολιτικής και να συστήσει μερικές διεθνείς επιτροπές έρευνας του στυγερού εγκλήματος για τα μάτια του κόσμου.

lattuf 3lattuf 2Όλοι έδρασαν έτσι? Όχι! Υπάρχει μία κυβέρνηση που συνεχίζει να χαϊδεύει το απαρτχάιντ. Αφού δεν έκανε τίποτα, για να γυρίσουν τα πλοία του στολίσκου και τα υπάρχοντα των ακτιβιστών πίσω στην Ελλάδα, άρχισε τα καλοκαιρινά στρατιωτικά γυμνάσια με τον Ισραηλινό στρατό και τώρα καλεί τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και αντιπρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για πρώτη φορά σε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ο συγχρονισμός της επίσκεψης δεν είναι φυσικά τυχαίος. Κάποιος πρέπει να βγάλει το κράτος του Ισραήλ από τη διεθνή απομόνωση και μάλιστα κάποιος από την εγγύς περιοχή. Κάποιος πρέπει να αποκαταστήσει το κύρος αυτού του μηχανισμού ως διεθνούς συνομιλητή και όχι ως διεθνούς τρομοκράτη. Αυτός ο κάποιος είναι τελικά η Ελληνική κυβέρνηση. Την ίδια μάλιστα ώρα που ο Τουρκικός λαός θρηνεί 9 νεκρούς ακτιβιστές....


latuff 4
Ενδιαφέρον έχει το πως καλύπτει το γεγονός της επίσκεψης η δημοσιογραφία ποιότητας τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου (ΣΚΑϊ). Η Ελλάδα ως ώριμη δύναμη στο διεθνές στερέωμα παρεμβαίνει ως διαμεσολαβήτρια, για να φέρει πιο κοντά τους δύο λαούς. Ο στολίσκος καθυστέρησε την διαμεσολαβητική προσπάθεια. Και κάποιοι άθλιοι θα διαμαρτυρηθούν το βράδυ. Η λέξη έγκριτος (δημοσιογράφος) αποκτά νέες διαστάσεις, όπως και η διαστρέβλωση της αλήθειας επίσης.

Έχει πέσει πολλή δημοκρατία εδώ στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση δεν χάνει καμία ευκαιρία να μας προκαλεί, να προκαλεί τον Ελληνικό λαό πράττοντας χωρίς κανενός είδους νομιμοποίηση πράξεις ανόσιες από κάθε άποψη. Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα. Το εγχώριο σύστημα εξουσίας θα έχει πολύ, πάρα πολύ άσχημα ξεμπερδέματα.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.