Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Blog taxalia: "Η πρώτη φροντίδα του blogger το πρωί και η τελευταία το βράδυ...

Η πρώτη φροντίδα του blogger το πρωί και η τελευταία το βράδυ...

"Επειδή κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και ταλαιπωρούν τα γραμματοκιβώτια μας, επαναλαμβάνουμε την υποχρέωση όλων μας, αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει διαδίκτυο:
1. Παίρνεις ας πούμε ένα μήνυμα, το οποίο έχει πολλούς αποδέκτες στην κορυφή (στος "προς" δηλαδή). Έγκλημα! Η λίστα γίνεται αντικείμενο αντιγραφής, διάδοσης και στη συνέχεια spamming. Ο θάνατος του διαδικτύου..."

Η παραπάνω διαπίστωση είναι μία συνήθης πρακτική που εμπίπτει και στη δική μας δεοντολογία για την υπεράσπιση του σωστού blogging. 
Πολλές φορές σχεδόν όλοι μας χρησιμοποιήσαμε τα e-mails για την προώθηση κάποιου σημαντικού θέματος, γνωρίζοντας ότι κάποιοι πιθανόν να ενοχληθούν. 
Η ασύστολη αποστολή ομαδικών e-mails δείχνει αγένεια και υποτιμά τους αποδέκτες. 

Η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι από απειρία και του δίνουμε και μια δεύτερη ευκαιρία. 

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να καταδικάσουμε και την ανταλλαγή συνδέσμων την οποία θεωρούμε βλακώδη από πολλούς bloggers, στο σημείο που  η εν λόγω "συναλλαγή" γίνεται όχι για τον σκοπό που ο καθένας μας αναρτά τα "φιλικά blogs" ... αλλά για τους γνωστούς λόγους καταγραφής και "αναγνωσιμότητας".

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.