Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γιάννη ...πρόσεχε τους Μαξιμιλιανούς

Γράφει το Ζιζάνιο

Τα γράψαμε εχθές (Παραίτηση Σιούτη: Power Game μεταξύ Παμπούκη-Ραγκούση) και αμέσως επιβεβαιωθήκαμε. Δεν μπορεί ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος να δεχθεί ότι θα παραβιαστεί το άβατο και το απαραβίαστο των εξουσιών του από τον επευλάνοντα υπέρ-υπουργό Γ. Ραγκούση. Ήρθε λοιπόν ο κ. Αντιπρόεδρος να στηρίξει τον βαλλόμενο την χθεσινή ημέρα (λόγω της υπόθεσης Σιούτη) υπουργό Επικρατείας Χ. Παμπούκη, στην πρωινή εκπομπή του mega channel

Γιάννη για πρόσεχε γιατί εάν καταφέρουν οι Μαξιμιλιανοί Πάγκαλος και Παμπούκης να σταματήσουν την θριαμβευτική σου πορεία προς το υπέρ-υπουργείο, τότε θα γίνεις γραφικός με όσα έχεις αφήσει να διαρρεύσουν  εναντίον τους. 

Γιάννη για πρόσεχε μπορεί να σωθείς από την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που την χειρίζονταν ο Παμπούκης (μαζί με τον Νίκο Παπανδρέου) και απ’ ότι φαίνεται ναυάγησε αφού η ThyssenKrupp απειλεί να καταφύγει σε αίτηση χρεοκοπίας, γιατί η περιβόητη MAR Group από το Αμπού Ντάμπι ήλθε, είδε, δήλωσε ότι θα αγοράσει τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά και απήλθε. 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.