Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Και ο Παναγιωτακόπουλος ψήφισε Καρχιμάκη!

 Με το εντυπωσιακό ποσοστό 85,04%- χωρίς ωστόσο να έχει απέναντί του αντίπαλο- ο Μιχάλης Καρχιμάκης εξελέγη χθες το βράδυ νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες που στήθηκαν χθες στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» όπου γίνονται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη των γραμματέων του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν εκπλήξεις. Επί συνόλου 412 μελών του Εθνικού Συμβουλίου ψήφισαν 342. Οι 282 έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Μιχάλη Καρχιμάκη, ενώ καταμετρήθηκαν 12 άκυρα και 48 λευκά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις φανερώνουν ότι δεν υπήρξε συντεταγμένη γραμμή καταψήφισης του Μιχάλη Καρχιμάκη και πιθανότατα οι περισσότερες ψήφοι διαμαρτυρίας ήταν σκόρπιες. Ως εκ τούτου, πιθανολογείται ότι την επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου δεν επικρότησαν δυσαρεστημένοι βουλευτές που περίμεναν να ενταχθούν στην κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό αλλά έμειναν εκτός, όπως επίσης και κάποια στελέχη της ομάδας των εκσυγχρονιστών που ούτως ή άλλως στο αμέσως προηγούμενο Εθνικό Συμβούλιο είχαν ασκήσει κριτική για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος απέναντι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης ότι η ομάδα Παναγιωτακόπουλου αυτή τη φορά δεν «μαύρισε» την προεδρική επιλογή!!!
.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.