Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε πίσω ο κύριος Μπίστης; Απλώς φοβήθηκε τη συντριβή ή ήταν ένα επικοινωνιακό κόλπο για ν’ ακουστεί τ’ όνομά του;...

Από σίβυλλα
Το έγκυρο blogPRESS-GR” έδωσε αποκλειστικά την είδηση της πρόθεσης του κ. Μπίστη να διεκδικήσει τη θέση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.
Το blogΤο μεγαλύτερο blog της πόλης”, που έγκυρα απηχεί τις θέσεις του «εκσυγχρονιστικού» κινήματος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, σήμερα διαβεβαιώνει: «Δεν υπήρξε ποτέ θέμα υποψηφιότητας Ν. Μπίστη».
Το ίδιο ιστολόγιο, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την άτακτη φυγή του κ. Μπίστη, όταν στις 4 Σεπτέμβρη έγραφε «Πολλά χαμόγελα για τον Νίκο Μπίστη», αφού είχε εκφράσει τις ηγετικές φιλοδοξίες του και...
 είχε τις «κατάλληλες» ενθαρρύνσεις…
Τι "στράβωσε";
Α. Το εκσυγχρονιστικό μπλογκ εξασφάλισε πλειοψηφία στο υπουργικό συμβούλιο…
Β. Επίσης, εξασφάλισε θέσεις στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ...
και… δεν είχαν καμία διάθεση για συγκρούσεις και νέα ήττα από τον Μιχάλη Καρχιμάκη…
Έτσι, κατακτούν καθημερινά έδαφος... στηρίζουν με νύχια και δόντια την καταστροφική πορεία του ΓΑΠ, ώστε να έρθει η ώρα που θα κληθούν ως «Σωτήρες»…
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.