Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 30

Γράφει ο Σπίθας

Ο Γιώργος (Παπακωνσταντίνου) τις πολλές ημέρες πανηγυρίζει και χαίρεται και την μία ημέρα κλαίει. 
Εμείς κάθε ημέρα κλαίμε και όταν κλαίει ο Γιώργος θρηνούμε σαν μανιάτισσες μοιρολογίστρες.
Πάρτε την περασμένη εβδομάδα. 
Κάθε ημέρα πανηγύριζαν ότι όλα πάνε καλά. Έβγαινε ο Γιώργος (Παπακωνσταντίνου) χαμογελαστός και έλεγε ότι όλα πάνε καλά. Έβγαινε και το ντεκαπάζ στο μεγάλο κανάλι και το επιβεβαίωνε. Έβγαινε στο τέλος και αφού όλοι είχαμε εμπεδώσει την μεγάλη ευτυχία και ο μεγάλος οραματιστής και μας έλεγε «οι θυσίες πιάνουν τόπο». Όλα αυτά όμως μέχρι το Σάββατο.
Το Σάββατο ήταν η ημέρα της μανιάτισσας μοιρολογίστρας. Το Δημόσιο Έλλειμμα του 2009 είναι μεγαλύτερο από αυτό που υπολόγισε και έστειλε στις Βρυξέλλες ο Γιώργος (Παπακωνσταντίνου) ανακοίνωσε το μεγάλο κανάλι. Ευτυχώς εμείς βλέπαμε στην ΝΕΤ την Ολυμπιακάρα που πέρναγε με 3 γκολ από την Ξάνθη. Την Παρασκευή όμως όταν θα βγει το επίσημο Δημόσιο Έλλειμμα και αποδειχθεί ότι ο Γιώργος (Παπακωνσταντίνου) έκανε πάλι λάθος θα επανέλθουμε δριμύτεροι…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.