Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ: Κυριακή Βράδυ στην Ιπποκράτους…

Γράφει το Ζιζάνιο

Ο Γιάννης (ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ) βγήκε το βράδυ της Κυριακής (περίπου 09.00 μμ) συννεφιασμένος και εμφανώς κουρασμένος από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους και μπήκε σε ένα μαύρο Golf φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
Για το συννεφιασμένος δεν ξέρουμε ποια ήταν η αιτία αλλά αποκλείουμε σαφώς άσχημες προβλέψεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έχουν φροντίσει γι’ αυτό ο Γιώργος (Πετρουλάκης) και ο Δημήτρης (Στεφάνου). Μην είμαστε και αχάριστοι 9 περιφέρειες καθαρίζουν τα παλικάρια.
Για το κουρασμένος πάλι δεν το καταλαβαίνουμε. 
Γιατί να τα κάνεις όλα μόνος σου ΓΙΑΝΝΗ (Ραγκούση) και να κουράζεσαι; Τι τον έχεις τον Γιώργο (Πετρουλάκη) και τον Δημήτρη (Στεφάνου); Έχουν χρόνο και αν τους διαλέξεις και ικανούς βοηθούς τότε θα βγάλουν πέρα και άλλη δουλειά. Τώρα δεν έχουν τι να κάνουν και κάθε ημέρα στην πλατεία κόβουν βόλτες. Σε λίγο τους βλέπω να κάθονται στην Μηλιώνη στην παρέα του «Δημάρχου» και Σια (Λείπει και ο Τσολιάς που τρέχει στην Θεσσαλονίκη να βγάλει τον Μπόλαρη Περιφερειάρχη και έχει χαθεί από τον πεζόδρομο).
Να ξεκουραστείς λίγο Γιάννη μου, γιατί ο Παπασπύρου κάτι κουφά έλεγε εχθές συνδέοντας ψήφο στις αυτοδιοικητικές και μνημόνιο. Ακούς εκεί τόλμησε και ο Παπασπύρου να μιλήσει.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.