Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο φασισμός δεν είναι στις πόρτες της Ευρώπης, είναι η ίδια η Ε.Ε.! Έκλεισαν κατάστημα γιατί ορισμένοι πελάτες ήταν «λαθρομετανάστες» (χωρίς νόμιμη άδεια παραμονής)!

Οι ιταλικές αρχές έκλεισαν κατάστημα γιατί η ιδιοκτήτριά του δεν είναι ρατσίστρια!
Στο βίντεο (στο τέλος της ανάρτησης) η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που σφράγισε η αστυνομία, εξηγεί γιατί έχουν αναρτήσει ανακοινώσεις με την επιγραφή «Απαγορεύεται η είσοδος στους νέγρους».
Η ιταλική κυβέρνηση, ανασύροντας φασιστικούς νόμους από την εποχή του Μουσολίνι, κλείνει καταστήματα που ψωνίζουν πελάτες χωρίς «νόμιμα χαρτιά» (άδειες παραμονής)!
Με πρόφαση την... υποχρεώνουν τους καταστηματάρχες να κάνουν έλεγχο ταυτότητας σε κάθε πελάτη που εισέρχεται στο κατάστημα να ψωνίσει!
 «πάταξη της λαθρομετανάστευσης»
Σκέφτεστε να είστε τουρίστες στη Ρώμη και να έχετε αφήσει στο ξενοδοχείο το διαβατήριο σας, όταν χρειαστείτε να αγοράσετε νερό;
Υπερβάλλων ζήλος ορισμένων «σταγονιδίων» στην αστυνομία και τους εισαγγελείς;
Μάλλον το αυγό του φιδιού είναι μέσα μας!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.