Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πολιτική συντριβή για τον Μίχα στον Πειραιά...

Από το "press-gr" μέσω σίβυλλα
  
Από φαβορί βρέθηκε να χάνει το δήμο εξαιτίας δικών του λαθών
Από τον Κώστα Ζωγράφο
  
Σύμφωνα με τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα στο δήμο Πειραιά, ο Γ. Μίχας συγκεντρώνει μόλις 29,5%, ο Β. Μιχαλολιάκος 23% και ο Π. Μαντούβαλος 18,8% ενώ πολύ υψηλό είναι και το ποσοστό της υποψήφιας του ΚΚΕ Ελπ. Παντελάκη, 14,8%. Ο συσχετισμός αυτός αποτελεί πολιτική συντριβή για τον Γ. Μίχα που ξεκίνησε με ποσοστά ....άνω του 40% και τώρα βλέπει να χάνει το δήμο στον δεύτερο γύρο. Ενδεικτική ήταν η αμηχανία έως πανικός στις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του.
Υπό ορισμένες συνθήκες και σωστούς χειρισμούς ο Β. Μιχαλολιάκος μπορεί να καλύψει τις 6 μονάδες, να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να βγει δήμαρχος. Άλλωστε και ο Π. Μαντούβαλος δεν έχει λόγους πια να έχει απέναντι τον Β. Μιχαλολιάκο.
Αυτή η προοπτική δεν οφείλεται τόσο στο γενικά βαρύ κλίμα για το κυβερνών κόμμα όσο στα εγκληματικά λάθη του ίδιου του κ. Μίχα που αποδεικνύεται -μετά τον Π. Φασούλα- μοιραίος άνθρωπος για το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.