Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΠΑΓΚΑΛΙΚΑ ψήφισαν οι κάτοικοι του Σαρωνικού

Σε νευρική κρίση το ΠΑΣΟΚ για το ναυάγιο της ...Χριστίνας
                          ΑΝΤΙΠΑΓΚΑΛΙΚΑ ψήφισαν οι κάτοικοι του Σαρωνικού

Στα όρια της νευρικής κρίσης βρίσκονται από χθες το βράδυ κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ότι στον  δήμο Σαρωνικού που  είχαν επενδύσει στην υποψηφιότητα της συζύγου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, υπέστησαν  μια δεινή ήττα, ίσως τη μεγαλύτερη από την εποχή της ίδρυσης του Κινήματος, το 1974.
ΑΝΤΙ-ΠΑΓΚΑΛΙΚΑ, ψήφισαν οι κάτοικοιι του Σαρωνικού και αυτό δεν είναι τυχαίο.
Γιατί στην απόφαση του κόσμου, δεν μέτρησαν μόνο οι προκλητικές δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου με το.. αμίμητο "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" και την προσβλητική δήλωση για το "αντιπαραγωγικό των Ενοπλων Δυναμεων και των Σωματων Ασφαλειας", αλλά και η αλλαζονεία της υποψήφιας δημάρχου και συζύγου του Χριστίνας Χριστοφάκη-Παγκάλου.
Μιά σειρά τρομακτικών επικοινωνιακών λαθών, αποτέλεσε το πιο ισχυρό χαστούκι προς την κυβέρνηση και προσωπικά προς τον Θόδωρο Πάγκαλο.
Το ερώτημα είναι, αν αυτή η...
μεγάλη ήττα,σηματοδοτήσει και την αποάκρυνση του Θοδωρου Πάγκαλου από την κυβέρνηση.
Όσο για την Χριστίνα Χριστοφάκη- Παγκάλου, αυτή θα βλέπει την πλατη του πανηγυρικά επανεκλεγέντος Πέτρου Φιλίππου και του Μανώλη Τσαλικίδη (Προέδρου Παλαιάς Φώκαιας) το έργο του οποίου προσπάθησε ανεπιτυχώς να καπηλευτεί.
Ο λαός του Σαρωνικού, απεδείχθη πολύ σκληρός τιμωρός της κυρίας Χριστοφάκη - Παγκάλου...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.