Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Δημαράς διαψεύδει με παρρησία τις κατασκευασμένες ειδήσεις των άθλιων ΜΜΕδων

Με το τελευταίο φύλο της εφημερίδας του ο Ψυχάρης επιβεβαίωσε ότι ξέρει και μπορεί να κατασκευάζει ψεύτικες ειδήσεις. Θυμίζουμε τότε με την αντίστοιχη δήθεν επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα.
Ψυχάρης είναι αυτός, διάδοχος του συγκροτήματος... τι να πει κανείς, όταν η θεσμοθετημένη πολιτεία αντί να του τρίξει τα δόντια ή να του τραβήξει γυριστά το αυτί, τον λιβανίζει και τον παρακαλεί για δύο καλές γραπτές λέξεις, δεν θα πω για ραδιοτηλεοπτικά εκεί εχει πολύ ψωμί.

Γράφει λοιπόν η "έγκυρη" εφημερίδα το "ΒΗΜΑ": Ι. ΔΗΜΑΡΑΣ: «Κατά λάθος παραιτήθηκα»
και ακολουθεί ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας;
όχι βέβαια!!!  προβοκατόρικο είναι και μάλιστα κακοηθέστατο.
Η κατασκευή ειδήσεων ή η πρόκλησή τους είναι γνωστά πάρα πολλά χρόνια τώρα για τους γνωρίζοντες τα ΜΜΕ.

Ακούστηκαν και κάτι αποκλειστικές χαζομάρες από τον μεγάλο αδελφό του Γιώργου Καρατζαφέρη στην γνωστή "αποκαλυπτική χαβούζα" του "αποκαλυπτικού δελτίου", και μάλιστα ο παμπόνηρος Παπαγιάννης έκλεισε την εκπομπή και τον άφησε να εκτεθεί με την τελευταία  "αποκαλυπτική" είδηση ως επίλογο, ο οποίος, πήρε ως συνήθως το  γελοίο ύφος του, λες και μας έλεγε κάτι συνταρακτικό. ...

Ντροπή σας ρεμάλια σε σας και στα αφεντικά σας.

Η προβοκάτσια είχε στηθεί καλά με δήθεν διαρροές ότι "ο Δημαράς βρέθηκε πολύ κοντά στην απόφαση να ΜΗΝ παραιτηθεί, μετά από τις έντονες πιέσεις που του ασκήθηκαν από τους στενούς του συνεργάτες". Αυτή είναι η μισή αλήθεια... ή άλλη επινοήθηκε από τους άθλιους της δημοσιογραφίας, λες και οι ειδήσεις είναι χρησμοί και όχι διασταυρωμένες πληροφορίες.

Η επίσημη δήλωση του ιδίου καταπέλτης: "Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρουν τους πρωταγωνιστές αλλού.... η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί..."

Σημειώνουμε ότι τη θέση του Γιάννη Δημαρά θα καταλάβει ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος εάν διάβασε το "ΒΗΜΑ" ή άκουσε χθες τον Σπύρο Καρατζαφέρη θα πέρασε δύσκολες ώρες μάλλον ξύπνιος... εκεί που έραβε κουστουμάκι να του μείνει στην ντουλάπα!!!

Το Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε, γράφει:
"Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, τους συναγωνιστές και τις χιλιάδες των απλών πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.
Τους κατανοώ και ακόμα πιο πολύ τους είμαι ευγνώμων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Με συγκινούν, γιατί με την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει μου ζητούν να μην παραιτηθώ από την βουλευτική μου έδρα.
Όμως, θα μου επιτρέψουν να τους πώ ότι, η δήλωσή μου τη νύχτα των εκλογών ισχύει.
Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί.
Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού.
Σε αυτούς που, άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα έκαναν αμέσως μετά, με θύματα τα εκατομμύρια των απλών εργαζόμενων πολιτών.
Άλλωστε, οι Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη την αξιοπιστία και το ήθος των πολιτικών.  
Γιατί, έτσι μόνο θα δυναμώνει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Γιατί, έτσι μόνον θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των πολιτών. Γιατί έτσι μόνο, θα προστατεύεται η εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια."

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.