Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Ελληνικού προς συντακτική ομάδα του Silvercity

Με περισσή ευκολία και χωρίς καμία διασταύρωση των στοιχείων αναδημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας από χθες (10 Νοεμβρίου) μια ανώνυμη επιστολή «υπαλλήλου του δήμου Ελληνικού» που αναρτήθηκε σε διάφορα blog & ιστοσελίδες.
Ο υποτιθέμενος «υπάλληλος»"Καταγγελία για τον Δήμαρχο Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη!" ισχυρίζεται ότι ο δήμαρχος Ελληνικού, Χρήστος Κορτζίδης, υποχρέωσε την Κυριακή τους περισσότερους υπαλλήλους του δήμου, υπό την απειλή της απόλυσης, να παραστούν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα με το δικό του συνδυασμό!
Πρώτον, όπως γνωρίζουν όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι απαγορεύεται να παρευρίσκονται μέσα στα εκλογικά τμήματα ως αντιπρόσωποι παρατάξεων. Οι παρατάξεις αντιπροσωπεύονται από πολίτες και η παράταξη του κ. Κορτζίδη αντιπροσωπεύτηκε σε όλα τα εκλογικά τμήματα από μέλη της.
Δεύτερον, υποχρεούνται όλοι οι υπάλληλοι των δήμων της χώρας από το νόμο να εργαστούν σε μία βάρδια κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.
Προφανώς ο ανώνυμος αποστολέας δεν είναι υπάλληλος του δήμου αλλά ένας απλός συκοφάντης που δυστυχώς βρίσκει στέγη σε ανυπόληπτα blogs & ιστοσελίδες στα οποία δεν υπάρχει ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Στην επιστολή ο ανώνυμος συντάκτης αναμασά και άλλα ψέματα εναντίον του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη τα οποία έχουν απαντηθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τον ίδιο τον δήμαρχο κατά την προεκλογική περίοδο.
Η συντακτική ομάδα μιας ιστοσελίδας της πόλης μας όφειλε να διασταυρώσει όλα τα στοιχεία. Αν το είχε κάνει, θα είχε αποφύγει το δημοσιογραφικό ατόπημα. Πάντως ακόμα και τώρα δεν είναι αργά για αποκατάσταση της αλήθειας.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.