Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κι όμως η Ν. ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ένα δεξιό νεοφιλελεύθερο απολίθωμα…

 Ακούγοντας τον πρωτοετή γιό μου να μένει έκπληκτος, γιατί η Ν. ΠΑΣΟΚ της σχολής του πάει εκδρομή τη μέρα μνήμης της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ή γιατί μαζί με τη ΔΑΠ αρνούνται να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση, κατάλαβα πόσο βαθιά έχει κυριαρχήσει ο χυδαίος νεοφιλελευθερισμός στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, από τους μετεγγραμμένους -σωστότερα προσληφθέντες και με καλό μισθό- στο ΠΑΣΟΚ (από δεξιά, βασιλικές αυλές, νεοφιλελεύθερους γιάπηδες, αριστοκρατικά σαλόνια και σια…).

Τι κι αν στα γεγονότα του Δεκέμβρη ήταν στους δρόμους, για δημοκρατία κι αξιοπρέπεια…
Τι κι αν η σημερινή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ξεπουλάει τη Δημόσια Παιδεία…
Τι κι αν η επίσημη Ν. ΠΑΣΟΚ εκδίδει ανακοίνωση για την επέτειο της δολοφονίας…
Τι κι αν στις πλάτες τους όφειλαν να “κουβαλούν” την ιστορία της Ν. ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ των αγώνων -όπως στη σχετική αρχειακή φωτογραφία-, αυτοί έχουν μπολιαστεί από τη...
 σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΗ νεοφιλελεύθερη «αντίληψη»…
Τι θλίψη...
Τι κρίμα…
Κ. Θ.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.