Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 106η)

Γράφει το Ζιζάνιο

Αυτή η κατάσταση στην Κερατέα έχει καταντήσει αηδία. Πήγαινε αντρίκια και καθάρισε, και μην στέλνεις τα ΜΑΤ γιατί χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Τι θέλω να πω.
Οκ, η ιστορία της Κερατέας είναι επικοινωνιακά αποκλεισμένη, διότι για οι κατασκευαστές του ΧΥΤΑ τυχαίνει να είναι και μεγαλό-εκδότες, οπότε η μεγάλη μάζα της κοινής γνώμης δεν μαθαίνει τι γίνεται εκεί πέρα.
Όμως, όσοι μαθαίνουν τι γίνεται εκεί πέρα, το μαθαίνουν μονόπλευρα και σίγουρα πολύ ανάποδα για την κυβέρνηση, οπότε δημιουργείται η κρίσιμη ενημερωμένη και αρνητική για την κυβέρνηση ανθρώπινη ομάδα.
Μόνο που δημιουργείται σιγά-σιγά και όχι αμέσως.
Δηλαδή, η κυβέρνηση βγαίνει ούτως ή άλλως χαμένη, οι κατασκευαστές το παλεύουν με αξιοπρέπεια, μπας και καταφέρουν και φτιάξουν τον ΧΥΤΑ και κερδίσουν κάνα ευρώ και οι κάτοικοι της Κερατέας, που θα πάει, θα γίνουν τελικά σύμβολο αντίστασης!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.