Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 88


Γράφει ο Σπίθας

Ο Γιώργος, «ο μαλλί σπαστό-μαλλί κοράκου χρώμα» + «ο Ιπτάμενος» + «που κάθονταν και έβλεπε τα spread να πετούν» + «το Χρηματιστήριο να τσακίζεται», δεν πτοείται με τίποτε
Ακόμα και σήμερα που είναι αργία, τα spread και τα Ελληνικά CDS, συνέχισαν να ανεβαίνουν!
Συγκεκριμένα, στις 18.35 το μεν spread του Ελληνικού 10-ετούς κρατικού ομολόγου βρίσκονταν στις 970 μβ (+1,81), το δε CDS για τα Ελληνικά 5-ετή Κρατικά Ομόλογα στις 1.022 μβ (+4,30 ).
Και να σκεφθεί κανείς ότι ο άλλος Γιώργος, ο μεγάλος, το αφεντικό, ο Γιώργος Παπανδρέου, έδωσε σήμερα νέες και επίσημες διαβεβαιώσεις ότι αναδιάρθρωση του Χρέους δεν πρόκειται να γίνει!
Που τις έδωσε αυτές τις διαβεβαιώσεις;
Σε συνέδριο για τον «Νέο Κόσμο, Νέο Καπιταλισμό», που έγινε σήμερα στο Παρίσι.
Πραγματικά ανατριχιαστικός τίτλος… «Νέος Κόσμος, Νέος Καπιταλισμός»!
Μπρρρ… τι μας περιμένει ακόμα…

* Πολλά καλά άκουσε ο μεγάλος πρωθυπουργός σήμερα στο Παρίσι, στο συνέδριο για τον «Νέο Κόσμο, Νέο Καπιταλισμό». Μάλλον είναι πολλά τα ομόλογα που έχουν στο συρτάρι τους, και τον πήραν στο ψιλό…
 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.