Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο Maître της παπαρολογίας !

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και αντιπρόεδρος(!) της Βουλής, Βαΐτσης Αποστολάτος, δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει το στόμα του και να μην πει τουλάχιστον μία παπαριά.

Με τις βλακείες που λέει στη Βουλή, δίνει την εντύπωση ότι πνευματικά βρίσκεται σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, πάντως εκτός τόπου και χρόνου. Αντί να ασχοληθεί με κάποιο σοβαρό θέμα, βγαίνει στο βήμα της Βουλής και μας λέει π.χ. ότι οι γέροντες ερωτεύονται σήμερα καλύτερα από τους νέους ή ότι οι Βίκινγκς καλλιεργούσαν στη Γροιλανδία αμπέλια και πολλά άλλα τέτοια, γιατί αυτά είναι και τα προβλήματα που μας καίνε.

Από όλους τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., αν όχι ολόκληρης της Βουλής, είναι ο κατεξοχήν ειδήμων και μετρ στις παπαρολογίες !

Εδώ η χώρα χάνεται, και άλλος ένας βουλευτής είναι στον κόσμο του !

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.