Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μήνυση εναντίον της Microsoft

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ η οποία φέτος προσπάθησε ανεπιτυχώς να μηνύσει τη Microsoft για επιπλέον χρεώσεις για να υποβιβάσει τα Windows Vista σε XP, έρχεται με άλλη αγωγή κατά της εταιρείας λογισμικού.Η Emma Alvarado από το Λος Άντζελες, υπέβαλε καταγγελία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.
Η Alvarado ζήτησε από τον <…>
ομοσπονδιακό δικαστή της Καλιφόρνια,  να παραχωρήσει την υπόθεση, δίνοντας τη δυνατότητα και σε άλλους πελάτες, εάν επιθυμούν, να μηνύσουν τη Microsoft.
Η γυναίκα κατά τη μηνυτήρια δήλωσή της, απαιτεί από τη Microsoft επιστροφή όλων των χρημάτων που προέρχονται από τις πωλήσεις της επιλογής υποβάθμισης. ...

Στην αρχική της αγωγή, ισχυρίστηκε ότι η Microsoft παραβίασε τη δεσπόζουσα θέση της στην αγορά, απαιτώντας από τους καταναλωτές να αγοράζουν υπολογιστές με εγκατεστημένο λογισμικό τα Vista και στη συνέχεια, τους προέτρεπε  να τον «υποβαθμίσουν» σε XP.
Η καταγγελία της βασιζόταν σε ισχυρισμούς ότι η Microsoft ανάγκασε άτομα που «έτρεχαν» Vista Basic να κάνουν μια πρώτη αναβάθμιση σε Vista Business ή Vista Ultimate και στη συνέχεια να πληρώσουν για λήψη αδείας για XP Professional.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.