Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 108

Γράφει ο Σπίθας

Γιώργο, εσύ μου φαίνεται ότι βάλθηκες να κάνεις το Καραϊσκάκη Φυλακές. Διαφορετικά δεν εξηγείται η εμμονή σου για τα αυτόφωρα και τις σκληρές δικαστικές διώξεις στους φοροφυγάδες.
Φίλε μου καλέ, οι περισσότεροι μαγαζάτορες φοροδιαφεύγουν γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους. Και αν τους βάλεις φυλακή κακό που θα τους κάνεις. Θα τους ταΐζεις, θα τους ποτίζεις και θα τους έχεις στις ζέστες και στις ξάπλες.
Δηλαδή, πάλι έξοδα θα έχεις. Άσε που θα χαλάσει και ο χλοοτάπητας του γηπέδου και θα φωνάζει ο Μαρινάκης, γιατί δεν θα μπορεί να κλωτσήσει το τόπι κάθε Κυριακή ο Μιραλάς.
Όσο για τον Χάρη (Καστανίδη), που διαμαρτυρήθηκε και διαφώνησε την πρώτη ημέρα με την απόφαση του Γιώργου για επέκταση των φυλακών, νομίζει ότι το «Κοινωνικό ΠΑΣΟΚ» ξύπνησε και αντεπιτίθεται;
Τρέμετε νεοφιλελεύθεροι (προσοχή έφυγαν τρεις πόντοι από το δαντελένιο καλτσόν)!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.