Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 114


Γράφει ο Σπίθας
 Σιγανοπαπαδιά…
Κρύφτηκες και άφησες άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Δεν είχες το θάρρος να πεις την αλήθεια και τα αποτελέσματα της πολιτικής σου στον Ελληνικό Λαό και άφησες την Τρόικα να μας πει την πικρή αλήθεια.
Δεν είχες την γενναιότητα να βγεις, έστω εκ των υστέρων, για να σώσεις τα προσχήματα κάνοντας μία δήλωση στοιχειώδους εθνικής αξιοπρέπειας.
Ο Θεός μόνο ξέρει τι άλλο έχεις συμφωνήσει στα κρυφά.
Φυσικά, ο ΓΑΠ σε κρατάει στην θέση σου γιατί απ’ ότι φαίνεται έχεις να βγάλεις και άλλη «Βρώμικη Δουλειά». Ας σε κρατάει και ας σ’ έχει να σε χαίρεται.
Αύριο-Μεθαύριο θα βγει ο Παναγιωτακόπουλος και η Αριστερή Πρωτοβουλία και θα σου ρίξουν ένα μερεμέτι χωρίς να θίγουν και κρατώντας στο απυρόβλητο τον ΓΑΠ, που σε κρατάει όπως είπαμε παντοδύναμο στην θέση σου.
Αυτά είναι παιχνίδια μεταξύ σας, τα οποία όμως πια δεν πείθουν κανένα αφού και τα μικρά παιδιά έχουν καταλάβει ότι είναι σικέ. Την αλήθεια θα την ακούς από αυτήν εδώ την στήλη και ας πονάει.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.