Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 68η και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Γράφει το Ζιζάνιο

Σκόπευα σήμερα να αναφέρω για την μάζωξη των φίλων και συνεργατών σου, που έγινε με αφορμή την εκδήλωση του δικτύου Π80.
Αλήθεια, Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, δεν σκέφθηκες ότι και κάποια άλλη οργάνωση είχε παρόμοια ονομασία;
Δεν θυμήθηκες ότι η Μασονική Στοά της Ιταλίας, που προετοίμαζε πραξικόπημα και ευθύνεται ακόμα και για τρομοκρατικές ενέργειες, συνδεδεμένη απόλυτα με τον νεοφασισμό, ονομάζονταν Π2;
Θα αναφερθώ, όμως, στην ευθεία παρέμβαση της Τρόικας, με την οποία ανακοινώθηκε στον εμβρόντητο Ελληνικό Λαό και στην υπό τον υπέρ-συντονισμό σου κυβέρνηση, ότι θα πουληθεί κρατική περιουσία 50 δις ευρώ τα επόμενα χρόνια.
Ουσιαστικά η Τρόικα σε κατάργησε τύποις και ουσία, κι ας διατυπώνεις όσες αντιρρήσεις θέλεις εσύ, από την Βέροια που πήγες για να συντονίσεις τους ΠΑΣΟΚ-ους.
Ότι είπε η Τρόικα θα γίνει και όχι ότι λες εσύ.
Άρα κέρδισα το στοίχημα, ότι δεν θα προλάβεις να πας στην περιφορά του επιταφίου σαν υπέρ-συντονιστής.
Από αύριο η στήλη αλλάζει ονομασία. Θα ονομάζεται Κυβέρνηση Τρόικας με Γενικό Διευθυντή Ραγκούση!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.