Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 123

Γράφει ο Σπίθας
 Για να καταλάβεις πόσο μπροστά βλέπουμε, κηρύξαμε ανακωχή!
Δηλώσαμε ότι δεν σε χτυπάμε τώρα που είσαι γονατισμένος. Κανονικά δηλαδή έπρεπε να σε σαπίσουμε με τόσα που έχεις κάνει, αλλά τι να το κάνεις, είμαστε ευπατρίδες. Και για αυτό Ιπποτικά δηλώσαμε «δεν σκοτώνουμε πεθαμένους».
Όμως εσύ δεν μας άκουσες και έβγαλες τον Φίλιππο να μας κάνει προπαίδεια.
Πάλι σε προειδοποιήσαμε πολύ εύστοχα. Φυλάξου γιατί έχει πέσει φτώχεια στον κόσμο.
Δεν μιλήσαμε τυχαία ούτε για ζωοκλοπή και τον Μήτσο Κουσελά. Και αν θέλεις μπορείς να μας τσεκάρεις. Ρώτησε τον Μήτσο, που είναι το χωρίο Βασιλίτσιο Μεσσηνίας και πότε έγινε το τελευταίο κρούσμα ζωοκλοπής. Για να καταλάβεις πολύ πρόσφατα και είχε να εμφανισθεί κρούσμα ζωοκλοπής από την κατοχή. Τότε την καταπολέμησε και την ξερίζωσε ένας καπετάνιος του ΕΛΑΣ ο Πέρδικας (αλλά τι σου λέω για αυτές τις ιστορίες, εσύ είσαι του Κολεγίου) και από τότε είχε να εμφανισθεί.
Αυτά όμως είναι τα μικρά…
Το έμαθαν οι καουμπόηδες της S & P ότι ξανάρχισες τις μαγκιές και σου έβγαλαν την κίτρινη κάρτα. Σου είπαν ετοιμάσου για νέα υποβάθμιση.
Και ακόμα η Moodys δεν έχει βγάλει ετυμηγορία.
Μαζέψου Γιώργο, δεν σε παίρνει, κάτσε ήσυχα να περάσει ο καιρός και να πας ήσυχα-ήσυχα στο σπίτι σου.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.