Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 13η)

Γράφει το Ζιζάνιο
 Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη!
Αρρώστησε ο Πρόεδρος και έγινε κακός χαμός!
Κατ’ αρχήν για να είμαστε φίλοι. Η φετινή γρίπη δεν είναι παίξε-γέλασε. Την περάσαμε και μας ταλαιπώρησε πάρα-πολύ. Δύο εβδομάδες κάναμε να συνέλθουμε. Άρα Περαστικά κ. Πρόεδρε και καλή ανάρρωση.
Τώρα να αναρρώνεις από τόσο σοβαρή γρίπη και να πάς να ακούσεις την κα. Χρυσάνθη Κισκύρα, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ δεν λέει με τίποτε. Εδώ καλά να είσαι δεν πάς, γιατί θα φύγεις με ημικρανία, πόσο μάλλον όταν είσαι ασθενής.
Όμως, από εκεί και πέρα σεβασμός στα Όργανα. Και γι’ αυτό, αντ’ Αυτού πήγαν οι κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Μ. Χρυσοχοϊδης.
Κανονικά έπρεπε να πας εσύ Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη!
Εσύ είσαι ο αρμόδιος Συντονιστής!
Δεν μου άρεσε που δεν εμφανίσθηκες στο Πολιτικό Συμβούλιο… καθόλου δεν μου άρεσε. Μάλλον πήραν κεφάλι οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Χρυσοχοϊδης…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.