Σάββατο 23 Απριλίου 2011

O έλεγχος των συνειδήσεων μέσα από την διαφήμιση.

Έλαβα το ακόλουθο email, το οποίο με οδήγησε στο παρόν βίντεο (μεταφορτωμένο εδώ από το κανάλι COSKAND):
Η Ελληνική συνείδηση στο χειρουργείο 
(ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ)

Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις που στοχεύουν στο υποσυνείδητο του Έλληνα, βασίζονται στην πολύ συχνή, σύντομη και ουσιαστικά απεριόριστη επανάληψη, για να επιτευχθεί η μέγιστη κάλυψη του πληθυσμού.
Προβάλλονται σε καταιγιστικό ρυθμό, βομβαρδίζοντας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.
Παρ' ότι δεν ανήκουν στην ίδια πάντα εταιρεία, συνθέτουν μια ενιαία προσπάθεια αποδυνάμωσης του ηθικού του Έλληνα. Γεγονός που επιβεβαιώνει τις συντονισμένες ενέργειες των γνωστών αλλά πάντα "αοράτων" εχθρών του, που ελέγχονται από τα ίδια νεοταξικά κέντρα συντονισμού.
Επιχειρούν την αποδυνάμωση της εθνικής μας συνείδησης. Δείτε μια ανάλυση :




http://www.youtube.com/watch?v=tiJjUIx7nGA

http://www.youtube.com/watch?v=BI0L-zDjOVY

ΔΕΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ. ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕΡΦΙΝΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ Ή ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΑΝ Η ΣΕΙΡΑ "1821" ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.


Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΡΑΒΑ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ. ΑΝ ΟΜΩΣ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ (Η ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ), ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ; ΜΟΝΟ ΚΑΜΠΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΣΤΗ ΩΡΑ ΤΩΝ "ΝΕΩΝ" ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΝΩΜΕΣ). ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ). ΑΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ. (ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΩΤΟΙ Σ' ΑΥΤΗ). ΕΛΛΗΝΑ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ!


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.