Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 157


 Γράφει ο Σπίθας
Στα πάνω σου αυτές τις ημέρες!
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα παρουσιάσεις το μέσο-μακροπρόθεσμο της Ελληνικής Οικονομίας, καθώς και τις εξειδικεύσεις ανά τομέα.
Δηλαδή εσύ αναλαμβάνεις τον σχεδιασμό, άρα και το βάρος να μαζέψεις τα 26 + 3 δις ευρώ.
Άρα, όσοι περιμένουν να αντικατασταθείς πλανώνται πλάνη οικτρά. Στην πλατεία Συντάγματος θα βρίσκεσαι για όσο χρόνο βρίσκεται στην εξουσία αυτή η κυβέρνηση.
Εμείς ποτέ δεν είχαμε την εντύπωση ότι θα φύγεις από Υπουργός Οικονομικών. Απλά, με όλα τα παραπάνω απαντάμε σε κάτι χαζό-πασόκους που περιμένουν πως και πως, πότε θα σε διώξει ο ΓΑΠ για να ανακάμψει το κίνημα…
Αυτά είναι τα καλά, γιατί τα κακά έρχονται…
Ήδη μπήκε ο Μάιος και το πρώτο από τα κακά χαμπέρια μπαίνει στο φάκελο αλληλογραφίας, για να σου έρθει με ταχυδρομείο. Λογικά μέχρι την άλλη Τρίτη 10 Μαΐου πρέπει να το έχεις παραλάβει.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.