Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Κυβέρνηση Τρόικας με συντονιστή Ραγκούση… (Ημέρα 48η)


Γράφει το Ζιζάνιο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Κερατέα, όπου εγκαταλείφθηκε η σκληρή και μέχρι τελικής πτώσεως εκστρατεία προάσπισης της κατασκευής ΧΥΤΑ στην περιοχή Κερατέας, την οποία εκπροσωπούσε ο Υπουργός Εσωτερικών και φίλος της στήλης κ. Γ. Ραγκούσης και η ανάληψη μεσολαβητικής πρωτοβουλίας από την υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τ. Μπιρμπίλη, δεν βλέπουμε τον λόγο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί σου!
Έπαψες, με αντικειμενικούς όρους, να είσαι ο υπεύθυνος συντονιστής αφού αντικαταστάθηκες, άτυπα μεν αλλά ουσιαστικά δε, με την Μπιρμπίλη!
Άρα η στήλη αυτοκαταργείται μέχρι νεοτέρας, ασπαζόμενη τους πιο πιστούς συνεργάτες σου Γιώργο και Δημήτρη, και τα μέλη της πρωινής σου παρέας Ρεγγίνα, Νίκο, Παύλο και Δημήτρη…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.