Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη: Να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του συλλογικά

Σχετικό: Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης αναλύει παράγραφο προς παράγραφο τη δανειακή σύμβαση (Radio9.gr: Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση ...)

«Δημόσιο χρέος: Αλήθειες & Ψέματα - Υπάρχει δυνατότητα εξόδου από την κρίση;»
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Μακρυγιάννης" στην Άρτα, ο καταξιωμένος και πασίγνωστος οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης, καθήλωσε τους Αρτινούς που είχαν την τύχη να τον ακούσουν σήμερα το βράδυ, 13-5-2011.
Ο Δημήτρης Καζάκης, αφού ανέλυσε με το δυνατότερο περιεκτικό και σύντομο τρόπο τις αιτίες της σημερινής ελληνικής κρίσης, αναφέρθηκε στις διαχρονικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων που το εκπροσωπούν στην Ελλάδα και κατέληξε τονίζοντας τη μοναδική ρεαλιστική λύση: Άμεση στάση πληρωμών, κήρυξη του συνόλου του ελληνικού χρέους ως επαχθούς και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Δείτε τη μικρή συνέντευξη στα αρτινά ΜΜΕ.
Ακολουθεί τα 3 βίντεο με την ομιλία του:

Συνέντευξη Δ. Καζάκη στην Άρτα from CRISTINA NAKOU on Vimeo.


-------------
Η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στην Άρτα - 1ο μέρος from CRISTINA NAKOU on Vimeo.

Η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στην Άρτα - 2ο μέρος from CRISTINA NAKOU on Vimeo.

Το ίδιο video ολόκληρο στο youtube:


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.