Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τι κρύβεται πίσω από τον Τρος Καν, τι κρύβεται πίσω από μια πίπα;


 Του Σωτήρη Γλυκοφρύδη,

Όλοι είδαν το βίντεο, δυο μπρατσαράδες να οδηγούν τον κο ΔΝΤ στο δικαστήριο σα νάχει σφάξει πέντε. Και όμως, ήταν μόνο από μια πίπα. Όλοι είδαν τη δικαστίνα να τον καθαρίζει, άμεμπτα, σκληρά, σα να’τανε εγκληματίας, και εκείνον, ράκος. Και όμως, ήταν μόνο από μια πίπα. Βραχιόλια, κάμερες, παρακολούθηση κάθε μισή ώρα, σα νάτανε ο Μπιν Λάντεν, και όμως, ήταν ο Τρος Καν, ο δεύτερος κατά σειρά ισχυρό, κατά τη στιγμή της σύλληψής του, μετά τον Ομπάμα, στην Αμερική. Τι κρύβεται πίσω από όλ’ αυτά;

Τα μέσα ενημέρωσης πάλι έκαναν τα παπαγαλάκια. Τι δουλειά είχε ο Τρος Καν στην Αμερική; Τι υπέγραψε ή τι δεν ήθελε να υπογράψει; Γιατί να είναι μόνος του σε ξενοδοχείο που πληρώνει το ΔΝΤ και δεν είχε κουστωδία; Τι παιχνίδι παίζεται ή παίχτηκε και δεν του βγήκε η παρτίδα; Όλα αυτά, βέβαια, είναι για φάκελο «Παπαχελά», αλλά κινούν τα νήματα του κάθε μίνιμαλ υποψιασμένου. Τι παιχνίδι παίχτηκε πριν από την πίπα; Τη στιγμή που η μαυρούκα (διαγράφεται αυτή η λέξη λόγω αντι-ρατσισμού) ή καλύτερα, το σκοτεινό πρόσωπο της ηδονής έφτυσε κάτω το σπέρμα του υποψήφιου βιαστή, η Αμερική έφτυσε τον Τρος Καν στα πλακάκια.

Δεν μας ενδιαφέρει η πίπα. Μας ενδιαφέρει το τελευταίο 24ωρο ενός ανθρώπου που από πριν είχε δηλώσει ότι αν θέλουν να τον εξοντώσουν θα μεταχειριστούν την αδυναμία του για τις γυναίκες, και μας ενδιαφέρει δυο φορές γιατί ήταν υποψιασμένος. Και μας ενδιαφέρει από πολλές μεριές, διότι η πίπα είναι ειδικό άθλημα εδώ στην Ελλάδα.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.