Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM - ΜΑΖΙ ΣΑΣ κ. ΤΖΑΒΑΡΑ


Συνέντευξη έδωσε ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας στην εκπομπή του ΙΟΝΙΟΝ FM «Ραδιουργίες εκ προμελέτης» για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την ενδεχόμενη καταγγελία του στο ΕΣΡ, για την εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ».
Η συνέντευξη, όπως ήταν φυσικό, προεκτάθηκε στον «σκανδαλώδη» τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου, όπως αυτός εκδηλώθηκε άμα τη αναλήψει της προεδρίας από τον κ. Λασκαρίδι.
Ο κ. Τζαβάρας επανέλαβε την αγανάκτησή του αλλά κυρίως την αίσθηση της αδικίας, που εν πολλοίς εκπορεύεται από αρχές που ασκούν εξουσία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε για τον τρόπο λειτουργίας του ΕΣΡ.
Ο βουλευτής απείλησε με μήνυση τον πρόεδρο του ΕΣΡ κ. Λασκαρίδι σε περίπτωση που αποδειχθεί πως οι δηλώσεις του τελευταίου στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» περί τηλεφωνικής καταγγελίας της εκπομπής «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» εννοούν αυτόν.  ...

Έθιξε ακόμη το γεγονός ότι ενώ η θητεία του κ. Λασκαρίδι έχει λήξει προ πολλού, αυτός εξακολουθεί να προεδρεύει του συμβουλίου, λέγοντας χαρακτηριστικά «καλά θα κάνει να παραχωρήσει τη θέση του σε κάποιον ο οποίος με επάρκεια μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα υπεύθυνα καθήκοντα που του έχει αναθέσει το Σύνταγμα. 
Ευχαριστώ όμως παρά πολύ επειδή με ενισχύετε σε αυτόν τον αγώνα που θα ξεκινήσω την επόμενη εβδομάδα εναντίον του ΕΣΡ»
Ο κ. βουλευτής συμφώνησε με την προτεινόμενη εισήγηση της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών (Π.Ε.Ι.ΡΑ.Σ.) ώστε στην επόμενη αναθεωρητική βουλή να αφαιρεθεί αυτή η θωράκιση που έχουν τα μέλη των ανεξάρτητων αρχών, με αναδρομική ισχύ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.