Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Όσοι αισθάνεστε ταπεινωμένοι να υποβάλλετε την παραίτησή σας


Βγήκαν οι επαγγελματίες έμποροι της πατρίδας να μας πουν οτι κινδυνεύει ο θεσμός της δημοκρατίας με αφορμή το κράξιμο που τους έριξε ο κόσμος.
Και αναρωτιόμαστε γιατί ο λαός θα πρέπει να κάνει διακρίσεις στους βουλευτές και να μην εφαρμόζει κι αυτός "οριζόντια μέτρα" όταν το πολιτικό σύστημα αντί να τιμωρήσει την πολιτική διαφθορά περικόπτει τα φάρμακα απο άρρωστους γέροντες, απεργάζεται τη φορολογία των πραγματικά φτωχών, φυλακίζει τη νεολαία στην ανεργία και σε μισθούς που δεν ξεπερνούν το απίδομα ανεργίας??? Νοιώθουν ταπεινωμένοι -λένε- οι βουλευτές απο τις αποδοκιμασίες του κόσμου και δεν αισθάνονται ταπεινωμένοι όταν έχουν παραδώσει τη χώρα στους ξένους χωρίς ουσιαστικά καμία πρόταση για έξοδο απο την κρίση??? Όσοι και όσες αισθάνονται ταπεινωμένοι να υποβάλλουν την παραίτησή τους ή να πάρουν μέτρα για την πάταξη της πολιτικής διαφθοράς και να περιορίσουν σε 200 τις έδρες του Κοινοβουλίου.
Τα γεγονότα στο Σύνταγμα όταν δεν εκτρέπονται σε ανεξέλεγκτη βία είναι αξόχως πολιτικά και θεμιτά διότι έτσι ο λαός δείχνει εμπράκτως στους ξένους τοποτηρητές τα όρια του. ...
Δεν είναι τυχαίο οτι μόλις άρχισαν να ζορίζουν τα πράγματα με τις συγκεντρώσεις στις πλατείες έσπευσαν να ανακοινώσουν οτι θα πάρουμε την 5η δόση και ας μας τρομοκρατούσε η κυρία επίτροπος απο τις Βρυξέλλες.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.