Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Καψόνια της Μέρκελ στον Παπανδρέου, εξαιτίας της Χίλαρυ και των πετρελαίων! (Γερμανόφιλοι Vs Αμερικανόφιλων)


Έξαλλη είναι η Μέρκελ με το πάρε- δώσε του Παπανδρέου με τους  Αμερικανούς.
Η επίσκεψη της Χίλαρυ Κλίντον σε Ελλάδα και Toυρκία ήταν το κερασάκι στη τούρτα της οργής της.
-Ζήτα από τη Χίλαρυ  στην οποία θα δώσεις  τα πετρέλαια της χώρας σου, να σου εξασφαλίσει τα δις που σου λείπουν…,
Φαίνεται να μετέφερε η Άνγκελα στον πρωθυπουργό.
Ήταν αυτός ο λόγος-η επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον στην Αθήνα-που έκανε την  Γερμανίδα καγκελάριο να επιδιώξει  η σύνοδος  κορυφής του Eurogroup να ακολουθήσει αυτή της επίσκεψης της Αμερικανίδας στην Αθήνα.
Η Γερμανίδα θα φροντίσει να πληροφορηθεί (επειδή ως γνωστόν και οι τοίχοι έχουν αυτιά) ακόμη και την τελευταία  λεπτομέρεια  όλων όσων συμφωνήσουν ο Έλληνας πρωθυπουργός και η Αμερικανίδα υπ. Εξωτερικών και ανάλογα θα καθορίσει τη στάση της απέναντι στη χώρα μας που πηγαίνει με χίλια προς τη χρεοκοπία…

Υ.Γ> Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση είναι χωρισμένη σε 2 στρατόπεδα: το φιλοαμερικανικό που εκφράζει ο Γιώργος Παπανδρέου και το φιλογερμανικό επικεφαλής του οποίου είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.