Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Οταν το πανό του Κουτρουμάνη υποσχόταν “Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις”


από σίβυλλα, μέσω "Παπατζήδες"    
Δείτε αυτό το σχόλιο και την φωτογραφία ...για να δείτε τι σημαίνει η λέξη εργατοπατέρας! Με όλη την σοσιαλιστική έννοια!
"Αν γνωρίζατε την κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων, μας λέγατε ψέματα, αν όχι, είστε ανεπαρκής κ. υπουργέ. Και στις δυο περιπτώσεις, είστε ακατάλληλος για προϊστάμενος του κρισιμότατου και ευαίσθητου υπουργείου εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης. Στη φωτογραφία ο “πολύξερος” συνδικαλιστής, στημένος μπροστά σε μικρή συγκέντρωση ημέτερων εργατοπατέρων και “γνωστών” προσώπων, διαλαλεί την προεκλογική “πραμάτεια” του. “Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις” υπόσχεται στο...
πανό. Από την ώρα που ο συντοπίτης σας Γ. Παπανδρέου σας έβαλε σ’ αυτό το κυβερνητικό πόστο, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι-πλην συνδικαλιστών-έχασαν τον ύπνο τους, από την αποδεδειγμένη και επικίνδυνη ανεπάρκεια σας. Μακάρι ο Πρωθυπουργός να καταλάβει, έστω και τώρα, το λάθος του και να απαλλάξει εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας από την καταστροφική παρουσία σας. Δεν είμαστε δα και το “κεφάλι του κασίδη”, όπως λαθεμένα πιστεύετε.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.