Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Τα κόμματα για την επίσκεψη Κλίντον


Κριτική στην επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον άσκησαν τα κόμματα της αριστεράς, που στις ανακοινώσεις τους έκαναν λόγο για επιβεβαίωση και επιβράβευση της σκληρής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση και για συμφωνία μεγαλύτερης εμπλοκής της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΛΑΟΣ.
«Η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ επιβράβευσε τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και προώθησε τη μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια που εξαπολύουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους», ανακοίνωσε το ΚΚΕ και κάλεσε τους πολίτες να αντιπαλέψουν να αντιπαλέψει αυτήν την πολιτική και να εμποδίσει την παραπέρα συμμετοχή της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους πολέμους.
«Η Αμερική δείχνει στην Ευρώπη ότι είναι έτοιμη να μαζέψει κάθε απολωλός πρόβατό της. Το κακό της υποθέσεως είναι ότι η Ελληνική κυβέρνηση αντιδρά τελικά ως πρόβατο και δη μαύρο», σχολίασε ...
ο ΛΑΟΣ.
«Οι στόχοι της επίσκεψης δεν είναι η εξυπηρέτηση των προβλημάτων του ελληνικού λαού αλλά η εξασφάλιση μεγαλύτερης εμπλοκής της Ελλάδας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η οικονομική κρίση, στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα μας και η οποία επιδεινώνεται από τις πολιτικές του μνημονίου, δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τη μεγαλύτερη πρόσδεση της Ελλάδας στον ατλαντισμό και τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
ΠΗΓΕΣ: ERT.GR – NET FM
Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.