Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τελικά μόνο η Μπιρμπίλη βγήκε κερδισμένη!


Γράφει το Ζιζάνιο

Παρακολουθούσαμε εχθές τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να σχολιάζουν την θέση μας ότι θα απομείνουν το πολύ 50 από τους σημερινούς στην επόμενη βουλή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά παράδειγμα προς αποφυγή.
Αφού ψήφισαν παρά την θέληση τους (όπως λένε οι ίδιοι) δυο Μνημόνια και έγιναν κοινωνικά απόβλητα που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, τώρα κινδυνεύουν να χάσουν και τη βουλευτική τους Έδρα, αφού δεν περισσεύουν έδρες από τους κολλητούς φίλους του Γιώργου Παπανδρέου.
Τελικά όλοι αυτοί οι «σύντροφοι» δούλεψαν για την Μπιρμπίλη. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν;
Εμείς δεν τους λυπόμαστε. Αυτή είναι πάντα η μοίρα του προδότη. Αφού υπηρέτησαν τόσο δουλικά τον ηγεμόνα που δεν άφησε τίποτε όρθιο και απεμπόλησε ιερές αρχές και αξίες, ήρθε τώρα η ώρα να γευτούν και αυτοί το αντίτιμο της προδοσίας. 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.