Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η «στημένη χρεοκοπία» της Ελλάδας!

Σχετικά: Καθηγήτρια του Παν. και μέλος της ΕΛΣΤΑΤ 
Η Eurostat «φούσκωσε» το έλλειμμα της Ελλάδας για να παρθούν τα μέτρα!


Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος
Η «στημένη χρεοκοπία» της Ελλάδας!

Η Ελλάδα κατάντησε ο «ζήτουλας» της Υφηλίου, λόγω της σκόπιμης ανικανότητας των πολιτικιών της!
«Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε»
Ελληνική Παροιμία!
«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».
Σύγχρονη ρήση
Θέμα: « Η οικονομική κρίση και λύσεις μέσω «εντόκων γραμματίων». 
Κάθε μέρα δολοφονείται - αυτοκτονείται και ένας δανειολήπτης. Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια,  το ΔΝΤ,  η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές της Eurobank και των άλλων τραπεζών,  οι  υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών».
Ξένα κανάλια, διαδίδουν σκόπιμα πληροφορίες, για δήθεν πτώχευση, ενώ γνωρίζουν, ότι Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1,3 τρισεκατομμύρια και το πρόβλημα ξεκίνησε από την Αμερική και η κ. Μέρκελ  στοχοποίησε την Ελλάδα για την αντίσταση εναντίον των Γερμανών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Ευρώ δεν έχει κοινό ταμείο όπως το δολάριο.  ΟΧΙ σε μια Ευρώπη Γερμανική.
Υπάρχουν λύσεις στην οικονομική κρίση και στην μη καταβολή της 6ης δόσης:
  1. Να βγουν επειγόντως «έντοκα γραμμάτια», εξάμηνα ετήσια, διετή, τριετή με χαμηλό επιτόκιο και να πάρει το κράτος, όλα τα χρήματα που θα προσφερθούν!
  2. Δηλ. κάθε φορά ζητάει το  κράτος 1,5 δις και του προσφέρονται περίπου 5 δις και παίρνει μόνο το 1,5 δις. Τώρα, να βγουν κάθε εβδομάδα έντοκα γραμμάτια και το Κράτος να πάρει όλο το προσφερόμενο ποσό! Μπορεί έτσι να πάρει και 10 δις. Άρα θα έχει χρήματα ακόμα και αν δεν καταβληθεί η 6η δόση, που είναι μόνο 6,5 δις.! Έτσι θα κερδίσουμε  πολύτιμο χρόνο και θα μετατεθεί η λεγόμενη  στάση πληρωμών, τουλάχιστον ένα έτος
  3. Έντοκα γραμμάτια για Δημοσίους Υπαλλήλους και συνταξιούχους. Το ποσόν που κόβεται από έναν Δημόσιο Υπάλληλο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα τριετές έντοκο γραμμάτιο των 100 ευρών των 200 ευρώ, των 300 ευρώ  κλπ…, ανάλογα το ύψος αμοιβής του Δημοσίου Υπαλλήλου και του ύψους μείωσης των αποδοχών του.
  4. Έντοκα γραμμάτια που θα απευθύνονται σε Ομογενείς και θα έχουν διάρκεια από 2 – 7 έτη με καλό επιτόκιο και εγγύηση του Δημοσίου θα φέρουν πολλά χρήματα στο Δημόσιο Ταμείο.
  5. «Ακόμα και εκατό χιλιάδες δις να δώσει παράνομα και χάρισμα  ο υπουργός  στους ληστρικούς τραπεζίτες δεν θα υπάρξει ποτέ «ρευστότητα»! Οι τραπεζίτες παίρνουν τα λεφτά του Κράτους και τα βγάζουν παράνομα στο Εξωτερικό Να γίνει μια ισχυρή Κρατική Τράπεζα!
  6. Να γίνει επίσημη αίτηση για  την καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων. Οι Γερμανία χρωστάει συνολική 1,3 τρις. Ο Ζακ Νελπλά, ο Σύμβουλος του κ. Σαρκοζί δήλωσε προ μηνών, στην Γαλλική Εφημερίδα «Ηχώ», ότι Η Γερμανία χρωστάει 757 δις στην Ελλάδα. Ας πάρουμε τώρα αυτά και βλέπουμε. Όσο καθυστερεί η καταβολή των αποζημιώσεων, επισυνάπτεται επιτόκιο ανάλογο του δανεισμού της Ελλάδας από την Τρόικα.
  7. Το Υπουργείο Οικονομικών και η Εισαγγελία οφείλει να κάνει επίσημη αίτηση για  την καταβολή των Γερμανικών αποζημιώσεων και να λειτουργήσει υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Σε αντίθετη περίπτωση είναι «απιστία» προς την υπηρεσία, προδοσία της Ελλάδας  και υπάρχουν ευθύνες.
  8. Να υποβληθούν αυτεπάγγελτα αι από την Εισαγγελία και από την Κυβέρνηση και από τους πολίτες, αγωγές και μηνύσεις στα περιοδικά τα Γερμανικά κλπ., που υβρίζουν την Ελλάδα. Να σταματήσει με νόμο ο ψυχολογικός πόλεμος από μερικά ΜΜΕ για δήθεν καταστροφή κλπ… , που τραυματίζουν σκόπιμα την οικονομία
  9. Να ασκηθεί δίωξη κατά της Τρόικας προπαρασκευαστικές πράξεις,  για συστηματική γενοκτονία των Ελλήνων, μέσω της οικονομικής καταστροφής και παράνομης επέμβασης στα εσωτερικά της Ελλάδας.
  10. Να ζητηθεί η φορολόγηση και η επιστροφή των χρημάτων, με διεθνές ένταλμα σύλληψης των παρανόμων, που είναι στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…
  11. Να μπει «ειδικός φόρος» στους δέκα χιλιάδες πιο πλούσιους Έλληνες κατά το πρότυπο του κ. Ομπάμα.
  12. Ψυχική τόνωση του Ελληνικού λαού, ότι υπάρχει ελπίδα και να πιστεύει στο μέλλον και στις δυνάμεις του.
Αποκάλυψη: Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε αεριτζής τραπεζίτης κ. Λάτσης και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 110 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του.
Υπάρχει Ελπίδα! Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα, Τηλ. 6980203968
 
Υ.Γ. 1.Η παρούσα αποτελεί μήνυση,  έγκληση και πολιτική αγωγή 7 τρις ευρώ κατά παντός υπευθύνου.
2. Η παρούσα κατατέθηκε στο Γραφείο του Υπουργού κ. Βενιζέλου με Αρ. Πρωτ. 08527/20-9-2011
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.