Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ενδεχομένως... "Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία" ... αλλά εάν τα βρεις στο δρόμο....

 
Μαζεύουν τα πεταμένα ευρώ από το δρόμο 
 Ένα φορτηγό χρηματαποστολής έχασε, για άγνωστο λόγο, ένα κιβώτιο με χαρτονομίσματα, καθώς κινούνταν σε ολλανδικό αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Limburg.
Τα χαρτονομίσματα, συνολικής αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, διασκορπίστηκαν στο οδόστρωμα και οι διερχόμενοι οδηγοί δεν έχασαν την ευκαιρία…

A money transport truck this morning on the A2 in Beek (Limburg),lost a box of money.
The box fell out of the car when unknown cause by an opened door of the trolley.
Chaos was there when people grabbing for money...
The amount was around a few ten thousand euro's for an ATM.



 Σχόλιο Προβοκάτορα:
Ο GAP φέρεται να έκλεισε συμφωνία με την Ολλανδική εταιρεία.
Οι λόγοι είναι πρωτίστως πολιτικοί και θεωρεί ότι συνάδουν με το προεκλογικό του πρόγραμμα.
Η εντολή και η επιθυμία του είναι μία:


Να γεμίσει τους εθνικούς δρόμους με ευρώ.

Σύμφωνα με "αποκλειστικές πληροφορίες" (που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη), που μας εμπιστεύτηκαν αντικυβερνητικοί κύκλοι, η συμφωνία αυτή θα γίνει fast track με απευθείας ανάθεση με την απαραίτητη διαύγεια και διαφάνεια (που γνωρίσαμε μέχρι τώρα) του τύπου open gov.
Αντικειμενικός του σκοπός προφανώς φέρεται να είναι, ότι  θέλει να αποστομώσει μερικούς από  τους υπουργούς του  που συνεχώς φροντίζουν, όποου βρεθούν και όπου σταθούν να τον διαψεύδουν συνεχώς ... (Φώτο)
Μετά τα παραπάνω:
Το πιο πιθανό σύνθημα (το οποίο θα γίνει μάλλον και σποτάκι) είναι και ευρηματικό και επικοινωνιακά "πιασιάρικο":
"Αφού δεν πληρώνετε εσείς... σας πληρώνουμε εμείς..." .
Το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", σύμφωνα με τις ίδιες "αξιόπιστες" πληροφορίες, αφού μελέτησε ...επισταμένως το παραπάνω video και αφού κατέγραψε με λεπτομέρειες την συμπεριφορά των Ολλανδών οδηγών, φέρεται ότι θα καταθέσει αγωγές και μηνύσεις, στην εν λόγω εταιρεία για ενδεχόμενο δόλο και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την αγωνιστική συμπεριφορά των οδηγών, που αντί να ανοίγουν μπάρες και να μην πληρώνουν, θα μαζεύουν ως ρακοσυλλέκτες ευρώ από τους δρόμους.

ΔΕΝ το πιστεύετε ...ε;

Εγώ πάντως το φαντάζομαι ως σατανικό ενδεχόμενο προεκλογικού σεναρίου αναστροφής της λαϊκής δυσαρέσκειας για επαναμαντρισμό των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.