Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την χθεσινοβραδυνή διακοπή του δελτίου της ΝΕΤ

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε τέτοιου είδους ενέργειες:


Σχόλιο: Θέλει η προπαγάνδα να είναι ελεγχόμενη και κρατική. ΔΕΝ ανοίγει το "επάγγελμα" της ενημέρωσης. Οι γκεμπελίσκοι θέλουν να διατηρηθούν ως κλειστά και αποκλειστικά - κυβερνητικά επαγγέλματα και μάλιστα πληρωμένα, με το νταβατζιλίδικο χαράτσι της ΕΡΤ, να εισπράττεται από τους καταναλωτές της ΔΕΗ.

Νάσος

Όπως καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό, ήταν μόλις είχε ξεκινήσει το χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, όταν μια ομάδα περίπου 50 φοιτητών εισέβαλε στο στούντιο και διέκοψε το πρόγραμμα. Ο παρουσιαστής του δελτίου Προκόπης Δούκας, ξεκίνησε να εκφωνεί το δελτίο κανονικά και λίγα δευτερόλεπτα μετά ακούστηκαν οι φωνές των φοιτητών και έπεσαν κατευθείαν διαφημίσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:


Η ΕΡΤ, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι σέβεται όλες τις απόψεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των φοιτητών και των άλλων κοινωνικών ομάδων και προβάλλει τις θέσεις τους μέσα από τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, όμως, είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε ενέργειες οι οποίες στρέφονται κατά του ιερού δικαιώματος του ελληνικού λαού στην ενημέρωση. (aegeantimes)

 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.