Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΧΙ στη ψευδεπανάσταση της πορτοκαλάδας!…

Είχα πολλά απωθημένα, από το «κινηματικό φιάσκο» των «δεν πληρώνω διόδια» και από τις προβοκατόρικες και φραξιονιστικές μεθοδεύσεις του ΠΑΜΕ και της ομάδας Παπαρήγα. 
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν το παρακάτω γράμμα (με τις σχετικές φωτογραφίες) από τους «Πολίτες της Βέροιας – Κοινωνική Αλληλεγγύη – Επανασυνδέουμε το ρεύμα» που λέει εντελώς ξεκάρφωτα, τα παρακάτω…..
========================
«Στη Βέροια, άρχισαν να επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα.
Σήμερα, που ο πολίτης απολαμβάνει την ησυχία την τάξη και την ασφάλεια, όπου η ευνομία και η κρατική αρωγή είναι ο κανόνας, πολίτες της Βέροιας, αποφάσισαν να εγκληματήσουν. Άρχισαν να επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα.
Αντιδρώντας στην επέλαση της βαρβαρότητας, επανασυνδέουν το ρεύμα σε οικογένειες που δεν μπορούσαν να το πληρώσουν. Και το ηλεκτρικό, είναι κοινωνικό αγαθό. Είναι εγκληματική αυτή η συμπεριφορά στους πολίτες της πατρίδας μας, που αν και τους οδήγησαν στην ανεργία και την ανέχεια , τώρα τους καταδικάζουν και σε τριτοκοσμική καθημερινότητα.
Την κλοπή των πάντων από λίγους μεγαλοσχήμονες, το ξεπούλημα των πάντων διαχρονικά από πολιτικά ανδρείκελα, δεν θα την πληρώσει ο απλός πολίτης. Σε αυτήν την χώρα, εκτός από την υποχρέωση να πληρώνουμε και να ξαναπληρώνουμε κλέφτες και απατεώνες, έχουμε και δικαιώματα. Και το σπουδαιότερο από όλα, είναι η αξιοπρέπεια. ...
Με αυτές τις απλές σκέψεις, ομάδα πολιτών της Βέροιας, ανοίγουν την «χελώνα» της ΔΕΗ, εν αγνοία του ιδιοκτήτη, επανασυνδέουν το ρεύμα και σκεπάζουν την «χελώνα» με ένα αυτοκόλλητο που γράφει:  «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – Κοινωνική αλληλεγγύη – συνδέουμε το ρεύμα».  
Βέροια 28-9-2011 ….. ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
=============================
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι άλλο πράγμα είναι η οργανωμένη λαϊκή αφύπνιση και συνειδητή εξέγερση και εντελώς διαφορετικό πράγμα είναι η «επανάσταση της πορτοκαλάδας» μερικών, που αρέσκονται να βγάζουν ανερμάτιστες «ιδέες», οι οποίες θα τους δώσουν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν και να φωτογραφηθούν, για να στολίσουν το «βιογραφικό» τους με εικονική πραγματικότητα, μιας, δυο ή τρεις ανούσιες και χωρίς κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ αποτέλεσμα, των κατά φαντασία «δράσεων» τους.
Τα τυρανοφασιστικά ληστρικά καθεστώτα ανατρέπονται μόνο με δυναμικές εξεγέρσεις. Ανατρέπονται με απόφαση του λαού να ματώσει για να σκοτώσει το τέρας που δυναστεύει τον τόπο και τον εκμεταλλεύεται.
Εδώ, ενώ έχουμε τη διαπίστωση, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα χουντικό, ληστρικό, άδικο καθεστώς απατεώνων, αντί να δείξουν κάποιοι, με ποιο βίαιο και αποφασιστικό τρόπο μπορούμε να οργανωθούμε, να εξοπλιστούμε και να επιτεθούμε με κάθε μέσο, εναντίον βάσεων των τρομοκρατών που έχουν καταλάβει την εξουσία και την ασκούν αυθαίρετα και παράνομα, κάνουν ανώδυνες (κυρίως για τους βλακωδώς προτείνοντες), κινήσεις για παραγωγή του φωτογραφικού ….προεκλογικού υλικού της ….πορτοκαλάδας τους.
Κόστος για τους πορτοκαλένιους??? ΜΗΔΕΝ.
Κόστος για τη γριούλα, που ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, και ξαφνικά καλείται να ισχυριστεί ενώπιον των προστίμων της φασιστικής ΔΕΗ του σάπιου καθεστώτος και ενώπιον των διεφθαρμένων δικαστών της εξωτικής και …μακρινής Botsovalia??? Για κάντε λογαριασμό ψυχικής και οικονομικής αντοχής!!! Τι θα κάνετε στο μετά???… Θα πάτε έξω από τα δικαστήρια που θα τη βασανίζουν, για να ξαναφωτογραφηθείτε με ένα ακόμη πανό της πορτοκαλάδας σας??? Θα συμβουλέψετε τη γριούλα να ισχυριστεί, ότι της ξανάφερε το ρεύμα ο Άγιος Φανούριος??? Μεγάλη η χάρη του. Το μόνο που θα καταφέρετε (ρε πορτοκαλάδες με ανθρακικό) με τη πρόσθετη ταλαιπωρία της κάθε γριούλας, θα είναι να μείνει «σέγκος» (ξερή δηλαδή) και να συνεχίσει να τρώει στο εξής τη πενιχρή σύνταξη της ο Βενιζέλος, χωρίς το άψυχο κορμί της γριούλας να μπορεί πλέον να διαμαρτύρεται.
Θα πέσει το ληστρικό και διεφθαρμένο καθεστώς, με μια εμπλοκή μερικών ανίσχυρων και αδύναμων προσώπων σε πραγματικό πρόσθετο βασανισμό, που θα τον υποχρεώσει η βλακεία σου???
Δηλαδή, αν η διακοπή της ηλεκτροδότησης του υπογείου της κάθε γριούλας, αν γίνει από τη κολόνα, τι θα κάνετε??? Θα δώσετε πέδιλα με της γνωστές δαγκάνες και ζώνη αναρρίχησης, για να ανέβει στη κολόνα να επανασυνδέσει το ηλεκτρικό της??? Να το δω κι’ αυτό κι’ ας αναφωνήσω «ζήτωσαν οι επαναστάτες της πορτοκαλάδας»!!!!
Το κακό είναι, ότι η ρουφιάνα η ΔΕΗ, προ πολλών ετών προνόησε, και αντικατέστησε της ξύλινες κολώνες με τις τσιμεντένιες, στις οποίες δεν θα μπορεί η κάθε γριούλα να σκαρφαλώνει με τις πεδιλοδαγκάνες της, για να κάνει επανασύνδεση. Κρίμα, κι’ είχα κάποια ελπίδα να κάνω λάθος….

Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τη κάθε γριούλα, να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο, χωρίς να κινδυνεύει να τη πατήσουν και να τη κάνουν λιώμα οι σαπιοκοιλιάδες Βενιζέλος, Πάγκαλος και πάσα η κυβέρνηση του διεφθαρμένου Γκαγκά, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ.
1.– Απόφαση, στη βάση των μαζών, για αυτοοργάνωση ΕΠΩΝΥΜΑ, αλλά δυναμικά, για άμεσες συγκρούσεις με τους φορείς του καθεστώτος, είτε λέγονται κυβέρνηση, είτε ΔΕΗ, είτε διόδια, είτε ΔΟΥ, είτε ΜΑΤ και ΖΗΤΑδες, είτε διεφθαρμένη δικαστική εξουσία της μακρινής και εξωτικής Botsovalia. Και εδώ δεν μιλάμε πλέον για το «πάμε πλατεία για να φάμε ξύλο», αλλά πάμε σε συγκεκριμένη έδρα ληστών και τα κάνουμε λίμπα και διώχνουμε το υπηρετικό προσωπικό της σαπίλας. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ Ν’ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Εδώ η περίπτωση, ενέχει τον κίνδυνο των «φυλλορροών» ένεκα φόβου τμημάτων της λαϊκής μάζας.
2.– Η «άλλη λύση» είναι ο ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ, προϋπόθεση του οποίου είναι η οργάνωση των λαϊκών μαζών σε μυστικές (μη μασονικές) επαναστατικές οργανώσεις, αποφασισμένων για να επιφέρουν συντριπτικά πλήγματα κατά των οργάνων του σύγχρονου φασισμού. Μαθήματα ανταρτοπολέμου στη σελίδα μη περιμένετε. Έτσι κι’ αλλιώς, ο κάθε γνωστός (μη χουντικός και μη σιωνιστής) επαναστάτης, ήταν αυτοδίδακτος.
Δεν μπορείτε ή δεν ξέρετε ή δεν θέλετε να εξεγερθείτε ουσιαστικά??? Δεν χρειάζεται να αναλώνεστε σε φιγουρατζήδικες ΑΝΟΥΣΙΕΣ εικονικές δραστηριότητες. Φτιάξτε το σύλλογό σας και κάθε Κυριακή που έχετε ρεπό και δεν κινδυνεύει η παραγωγή του αφέντη, πηγαίνετε στη πιο κοντινή πλατεία να τραβήξετε όσες φωτογραφίες γουστάρει η ψυχή σας. Η γριούλα, ίσως σκεφθεί κάτι καλύτερο… π.χ., να κρύψει κάτω απ’ τον σωμιέ της, κάποιον που ίσως τον κυνηγάνε οι ρουφιάνοι του καθεστώτος της μακρινής και ξωτικής ….Botsovalia.
Loipon, kalytera na me poyn kako, para malaka.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.