Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Για όσους απέκτησαν ξαφνικά μνήμη χρυσόψαρου...

..και γιατί εμμένω σε θέσεις που κάποιους συντρόφους τούς "ενοχλούν":



Ακριβώς επειδή δεν κατάφεραν να "νοικοκυρέψουν" την οικονομία (δαπάνες - έσοδα) και δεν κατάφεραν τίποτα στην Ανάπτυξη, το αποτέλεσμα είναι "να οδηγηθούμε σε έναν φαύλο κύκλο ΥΦΕΣΗΣ". (δικά του λόγια, όχι δικά μου....)
Και για να κρύψουν τις μεγάλες ευθύνες τους, έχουν εξαπολύσει κυνήγι μαγισσών κατά όλων των κοινωνικών ομάδων (κυρίως των μικρομεσέων, γιατί δεν βλέπω να θίγεται καμιά πλούσια ομάδα)... "Δεν φταίμε εμείς. Τα συμφέροντα και οι συντεχνίες φταίνε που δεν μας αφήνουν να αλλάξουμε την Ελλάδα". "Αλλά εμείς θα την αλλάξουμε την Ελλάδα, με κάθε κόστος".

Αυτό που δεν λένε να καταλάβουν (ή δεν τους νοιάζει) είναι ότι το κόστος για το λαό είναι πολύ μεγαλύτερο από το πολιτικό κόστος αυτής της κυβέρνησης...
Η κυβέρνηση αυτή αργά ή γρήγορα θα φύγει. Όμως, θα αφήσει πίσω της έναν λαό ηττημένο σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.