Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Μιά πόλη που ''βρωμά'' πολύ, με παραδικαστικό, ναρκωτικά, ''μαφίες'', διαφθορά, ''μαύρη μαγεία'' κ.ά.


  Διαβάζουμε σ' ελληνικά ΜΜΕ ότι ο ''κολλητός'' του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο ''μαφιόζος'' (ΠΑΣΟΚ-ος) επικεφαλής του ΣΔΟΕ στην Θεσσαλονίκη (Χρ. Παπαχατζής), συνελήφθηκε μαζί με άλλους 46, γιά να... ''χτυπηθεί'' ο αντιπρόεδρος και υπουργός, που τον διόρισε. Δηλαδή, επειδή ήταν κολλητός του ''αρχι-πολιτικού απατεώνα'', αντιπρόεδρου-υπουργού, δεν έπρεπε να συλληφθεί;...
Η Θεσσαλονίκη φημίζεται γιά τον ''καραγκιόζη'' δήμαρχό της, τα σκουπίδια, την ''λαδιάρικη'' Αστυνομία, την παραδικαστική Δικαιοσύνη, τους ''νονούς'' και μπράβους, τις ''μαφίες'' (τοκογλυφία-εκβιασμοί κ.ά.), την -σε έξαρση- ''μαύρη μαγεία'', το εμπόριο ναρκωτικών και ''λευκής σαρκός'', τα παράνομα ''φρουτάκια''και παράνομες λέσχες, το ΣΔΟΕ με τους διεφθαρμένους υπαλλήλους που εκβιάζουν ωμά επιχειρήσεις γιά να επωφελούνται οικονομικά κ.ά.
Το ερώτημα είναι: Η Δικαιοσύνη στην Θεσσαλονίκη (γνωστή γιά τα παραδικαστικά κυκλώματα, αρνησιδικία κ.ά.), θα δικάσει τους κατηγορούμενους γιά εκβιασμούς, τοκογλυφία κ.ά. ή θα την γλυτώσουν εξαιτίας...''μέσου'' ή σχετικών παρεμβάσεων; Μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι μία πολύ διεφθαρμένη χώρα, επειδή η Δικαιοσύνη δεν είναι ''τυφλή'' και απονέμεται μεροληπτικά.

''...Mπήκαν στην πόλη οι εχθροί, μνημόνια κρατούσαν οι εχθροί.

Kι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά... Κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γειά...''

H άθλια, διεφθαρμένη πολιτική-κομματική ''χούντα'' της Ελλάδας κοροϊδεύει και κλέβει τον λαό:


ηγετες-γαϊδαροι ΕλλάδαςΚόντρα στο λαϊκό αίσθημα, όλα τα πολιτικά κόμματα, δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό κι εξακολουθούν να προκαλούν την κοινή γνώμη, μετά και την αύξηση των κρατικών επιχορηγήσεων σε αυτά, τον χρόνο 2011. Παρά την οικονομική κρίση, τις εξαγγελίες αλλά και τις προσωπικές δεσμεύσεις και ''ρητορείες'' των διεφθαρμένων πολιτικών, τα λογιστικά δεδομένα δείχνουν πως, αντί γιά μειώσεις, παρουσιάζονται αυξήσεις κατά 6 εκατομμύρια ευρώ στις κρατικές επιχορηγήσεις των κομμάτων. Συγκεκριμένα, τον 2011 συνολικά τα κόμματα έλαβαν ως τακτικές επιχορηγήσεις 54.018.624 ευρώ. Το αντίστοιχο ποσό τον χρόνο 2010 ήταν 48.800.000 ευρώ... Oι οφειλές από τις υπερβάσεις των χρηματοδοτήσεων κομμάτων μόνο για την επταετία 2003-2009 φτάνουν τα 56,4 εκατομ. ευρώ, ενώ αν συμπεριληφθεί και η διετία 2010 και 2011, οι οφειλές ξεπερνούν τα 64 εκατομ. ευρώ... Τα κόμματα επί της ουσίας ''υπεξαιρούν'' γιά χρόνια χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού και μεταθέτουν την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους για το... μέλλον, κάτι που δεν γίνεται στις περιπτώσεις των φορολογούμενων πολιτών... Υπέρογκοι λογαριασμοί δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, δαπανήθηκαν τον 2010 για τις ανάγκες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, της Βουλής, των πολιτικών γραφείων. Από τα στοιχεία προκύπτει αλόγιστη σπατάλη, σε καιρούς αιματηρής λιτότητας, που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα και πιστοποιεί την ανευθυνότητα των ''κάφρων'' πολιτικών.
kalami


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.