Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η CAMORRA της Θεσσαλονίκης

Η «αφρόκρεμα» της Θεσσαλονίκης στο σκαμνί. Αυτός θα ήταν ο τίτλος ενός μυθιστορήματος όπου οι πρωταγωνιστές είναι όλοι γνωστά πρόσωπα, υπεράνω υποψίας τα περισσότερα, αλλά και μέλη του υποκόσμου, τα οποία απετέλεσαν τη μηχανή μιας εγκληματικής οργάνωσης που δημιουργήθηκε το 2003 και από τότε άπλωσε τέσσερα πλοκάμια της στη Βόρειο Ελλάδα.
Ο σκοπός της οργάνωσης, σύμφωνα με το ογκώδες διαβιβαστικό που συνοδεύει τη δικογραφία, λεπτομέρειες της οποίας διοχετεύθηκαν ήδη από δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, ήταν η τοκογλυφία και η εκβίαση ατόμων που βρέθηκαν στην ανάγκη να δανειστούν κεφάλαια.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται όταν τον Μάιο του 2011 και συγκεκριμένα στις 23 και 25 του μηνός, προσήλθε στην Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης ο Ιωακείμ Δημητρίου, προκειμένου να καταγγείλει εις βάρος του ενέργειες από ορισμένα πρόσωπα.

Αυτοί είναι: 

Η CAMORRA της Θεσσαλονίκης


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.