Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δύο δουλοπρεπείς ηγετίσκοι (Παπανδρέου, Σαμαράς) ''δολοφόνησαν'' χώρα και Δημοκρατία

(Τhe New York Times) Greek Parliament Passes Austerity Plan as Riots Rage... (Read)

199 «ναι» στη νέα δανειακή σύμβαση υποδούλωσης. Ομαδικές διαγραφές και παραιτήσεις σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
 

Με τη θετική ψήφο της πλειονότητας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υπερψηφίστηκε πρώτες πρωινές ώρες 13 Φεβ. 2012, η νέα δανειακή σύμβαση. Συνολικά ψήφισαν 278 εκ των οποίων 199 είπαν «ναι» επί της αρχής, «όχι» 74, ενώ 5 δήλωσαν «παρών». Διαγράφηκαν 22 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, 21 από την ΝΔ και 2 από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Δύο δουλοπρεπείς ηγετίσκοι (Παπανδρέου, Σαμαράς) ''δολοφόνησαν'' χώρα και Δημοκρατία
''Κομματική πειθαρχία'' μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες επιβάλλεται, γιά να ψηφιστεί στην Βουλή (γνωστή ως ''το μπουρδέλο'') η οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας και η σίγουρη εξαθλίωση των Ελλήνων. 

H Ελλάδα, οδηγείται σε βαθειά ύφεση και άτακτη χρεοκοπία...
(Tο μνημόνιο).
Την αντισυνταγματικότητα των ρυθμίσεων του Μνημονίου που αναφέρονται στην μείωση των ελάχιστων μισθών, στην διαιτησία, αλλά και στην κατάργηση της ρήτρας μονιμότητας αναδεικνύει η 'Εκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας Βουλής. Παρ' όλα αυτά, 199 ''βουλευτές'' της ασυλίας, 'κονόμας και παραγραφής, ως ανεύθυνοι κάφροι, το ψήφισαν.

Spiegel: Φαρσοκωμωδία η διάσωση της Ελλάδας, μόνη λύση η χρεοκοπία
Το νέο πακέτο θα επιβαρύνει περισσότερο τους 'Eλληνες, τονίζει το γερμανικό περιοδικό.
Eπικρίνει την στάση, τόσο της γερμανικής και της γαλλικής κυβέρνησης, όσο και της Αθήνας, καλώντας όλες τις πλευρές να προχωρήσουν «στην πιο έντιμη λύση, δηλαδή την χρεοκοπία» με ένα ''σχέδιο Μάρσαλ'' για την Ελλάδα. Tο γερμανικό περιοδικό θέτει το ερώτημα τι είδους πακέτο διάσωσης είναι, αφού οδηγεί σε βαθύτερη ύφεση, εκτόξευση της ανεργίας, διόγκωση του χρέους και απομόνωση της χώρας και του τραπεζικού της συστήματος από τις αγορές «χωρίς να δίνει την παραμικρή ένδειξη πως κάτι μπορεί να βελτιωθεί»... Το νέο πακέτο, θεωρεί ο σχολιαστής, απλά θα αναβάλει τα προβλήματα και θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τους 'Eλληνες πολίτες. «'Hρθε η ώρα για μία πολιτική ομολογία: Η πρακτική "μαστίγιο και καρότο απέτυχε, δεν έχει εφαρμογή η ιδέα πως η χώρα μπορεί να ελευθερωθεί από το βάρος του χρέους της με σκληρά προγράμματα λιτότητας και υπό όρους πακέτα βοήθειας», υποστηρίζει.
kalami.net

Οι πολιτικοί ''ηγέτες'' της συγκυβέρνησης: Ανίκανοι και δειλοί, κατάντησαν μοιραίοι... (Διαβάστε)

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.