Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην εθνική επέτειο για να αναβληθούν οι εκλογές!


Επιχείρηση αναβολής των εκλογών με «χτύπημα» στη παρέλαση της εθνικής επετείου ετοιμάζει το παρακράτος σε συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού.
Αυτή η πληροφορία έχει φθάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική, ΕΛΑΣ κλπ) οι οποίες εξετάζουν με προσοχή κάθε ενδεχόμενο.
Πάντως  υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου που θέλει τα μέλη της κυβέρνησης να παρακολουθούν από τις εξέδρες των επισήμων τις παρελάσεις αντί να πάνε να κρυφθούν σε κάνα λαγούμι.
Εκτιμούν ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας ρίχνει λάδι στη φωτιά της λαικής οργής σε μια συγκυρία που τα διεθνή ΜΜΕ έχουν τις κάμερες στραμμένες πάνω μας. ...
Μέσα σ’ ένα τέτοιο σκηνικό είναι εύκολη η δράση του παρακράτους τμήμα του οποίου παρακολουθεί με δέος τις σφυγμομετρήσεις που θέλουν να τα αντιμνημονιακά κόμματα να κατακτούν τη πλειοψηφία στην επόμενη βουλή!
Είναι ακριβώς αυτός ο λόγος-η ανατροπή των κοινοβουλευτικών συσχετισμών-που τρομάζει το παρακράτος και ξένα συμφέροντα που έχουν επενδύσει τεράστια ποσά στη λαφυραγώγηση του ορυκτού πλούτου –κι όχι μόνο- της χώρας.
Κι αυτοί δεν έχουν διάθεση να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα…
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.