Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ σχετικά με τις προτάσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο


Το γραφείο Τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ με αφορμή τις σημερινές προτάσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ  Μανουέλ  Μπαρόζο εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Εντύπωση προκαλεί τόσο ο χρόνος όσο και το περιεχόμενο των προτάσεων Μπαρόζο.
Ο χρόνος συμπίπτει με τις παραμονές της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας.
Ο ελληνικός λαός ενθυμείται την αντίστοιχη «διατεταγμένη αποστολή» του κ. Μπαρόζο τις παραμονές των εκλογών του 2009 και βγάζει τα συμπεράσματά του. 
Και το περιεχόμενο παραμένει από τη μια ως ευχολόγιο χωρίς πλαίσιο ανάπτυξης, που τόσο έχουν ανάγκη η χώρας μας αλλά και η Ευρώπη ολόκληρη και από την άλλη ως ένα έμμεσο αλλά ορατό βήμα προτροπής προς τους έλληνες να προτιμήσουν με την ψήφο τους ,τους  σημερινούς συγκυβερνώντες  ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.
Οι πολίτες, όμως, πιστοί στο ευρωπαϊκό όραμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, απορρίπτουν και καταδικάζουν –και αυτό θα το δείξουν καθαρά με την ψήφο τους στις 6 Μαΐου -  τέτοιου είδους κακόγουστα επικοινωνιακά τρικ.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.