Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Οι Ανάλγητοι


                                  
                                                           του Cannibal Hunter 
             Xθες το βράδυ στο κανάλι Εxtra -3 στην εκπομπή Αποκαλυπτικό Δελτίο του Άκη Παυλόπουλου, ο υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κος Νικητιάδης, είπε το εξής καταπληκτικό: «Τώρα μάθαμε». Το ΠΑΣΟΚ θα βγει πρώτο κόμμα διότι «τώρα ξέρουμε τι να κάνουμε». 
Και ο Παυλόπουλος δεν του είπε «κε Υπουργέ, δηλαδή, σαν ένας γιατρός είστε που ενώ ο ασθενής βρίσκεται ετοιμοθάνατος, στον οποίο παρουσιαστήκατε ως σωτήρες, του λέτε - τώρα θα συνεχίσουμε γιατί μάθαμε; Στου κασίδη το κεφάλι;»    
          Οι «Ανάλγητοι», θα μπορούσε να γίνει ένας τίτλος εκπομπής που να παρελάσουν όλοι οι κυβερνητικοί αστέρες. Εδώ ο κόσμος αυτοκτονεί, και λένε… «Τώρα ξέρουμε». Τί ξέρετε όταν ο Τουρισμός, στον οποίο στηριζόμαστε, δείχνει σημεία ενός τελειωτικού χτυπήματος του ασθενούς που πεθαίνει από ασιτία; 
Γιατί, αφού θέλουμε τουρισμό, δεν κάνετε άρσης της βίζας με τη Ρωσία; 
Διότι, απλούστατα, είστε άσχετοι και ανάλγητοι. Εντελώς ανάλγητοι. Ψεύτες και προδότες.
          Η θέση σας θα είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά και δίκη τη δεδομένη στιγμή του χρόνου.  

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.