Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου ο Απόστολος Κακλαμάνης - Δείτε και φρίξτε (video)


 Όποιος έχει υπομονή να παρακολουθήσει μέχρι τέλους το video... ίσως έχει Ιώβειο υπομονή και γερά νεύρα. Μα είναι δυνατόν να συνεχίζει αυτός ο πολιτικάντης να υποτιμά την νοημοσύνη μας;
Βέβαια θα μου πείτε δεν έχει κατηγορηθεί για οικονομικά σκάνδαλα ή διαπλοκή, έχει προσφέρει με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, έχει αγωνισθεί... έχει κλπ. Αυτά θα είχαν κάποια πρακτική αξία εάν δεν συνοδεύονταν από την ανοχή και την στήριξη των μνημονίων της παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους δανειστές και τα καπιταλιστικά συμφέροντα του διεθνούς καπιταλισμού.

Η κατά καιρούς μετωπική επίθεση κατά των διαφορών οικονομικών συμφερόντων που διαχειρίζονται τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι ίσως αυτό που τον κρατά στην επικαιρότητα ακόμη. Είναι η συνήθης πρακτική που μηχανεύονται πολλοί (κυρίως ηθοποιοί) με την αρνητική διαφήμιση. Το ότι είναι και παραμένει ακόμη συστημικός (δεκανίκι του συστήματος) δεν χωρά καμιά αμφιβολία ακόμη και όταν διαχωρίζει την θέση του από άλλους βουλευτές και τους φωτογραφίζει μάλιστα για σχέσεις οικονομικής αδιαφάνειας!!!
 Ποιος τα λέει αυτά ένα πρώην πρόεδρος βουλής που εάν ήθελε θα είχε ξεκαθαρίσει και τα "Πόθεν" και τα "Έσχες"... αλλά προτίμησε να σιωπά ένοχα τότε για να μπορεί σήμερα ανερυθρίαστα να ασκεί κριτική εκ του ασφαλούς.
Αυτό που εξοργίζει περισσότερο στο video είναι το σημείο που κάλεσε τους πολίτες να μαυρίσουν τους πολιτικούς που τους έχουν κάνει να ντρέπονται και τους ζήτησε να ψηφίσουν είτε παλαιότερους πολιτικούς που έχουν σταθεί στο ύψος του καθήκοντός τους είτε -κυρίως- νέους που έχουν καταδιωχθεί στο πεδίο της κοινωνικής δράσης και της εργασίας τους.

Που αντλείς τόση υποκρισία κ. Κακλαμάνη; Σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι;

Το αποκορύφωμα είναι ότι μίλησε για συγκάλυψη της υπόθεσης Siemens και τόνισε ότι τα τελευταία 30 χρόνια τα κόμματα δεν λειτουργούν δημοκρατικά.

Αιδώς Αργείε!!!

Νάσος
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.