Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τον Αλ. Τσίπρα προτιμά για νικητή των εκλογών της 17ης Ιουνίου ο... Γ.Καρατζαφέρης [''Με πρόδωσαν οι φίλοι μου...'']


Την προτίμησή του για το πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα ως... νικητή των εκλογών εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος είπε: «Τώρα Τσίπρας για λίγο και… μετά μία αστική δημοκρατία». Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Καραζαφέρης στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, εξήγησε την άποψή του λέγοντας ότι αν ο Αντ. Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στη συνέχεια «μετά Βαΐων και κλάδων».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., αναφερόμενος στα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, έκανε λόγο για ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς και εκτίμησε ότι «ουδείς θα θελήσει να ρισκάρει μία τέτοια επιλογή, που θα λειτουργήσει ως ντόμινο για το ευρώ, με συνέπειες που θα ακουμπήσουν ακόμη και την επανεκλογή του προέδρου Ομπάμα».
Επίσης, αναφερόμενος και πάλι στα εσωτερικά της Ελλάδας, είπε ότι με 20 ή 22% ο κ. Τσίπρας, ως αντιπολίτευση «και με τον κόσμο στο δρόμο, θα έχουμε ροή αίματος» είπε, χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηρίξει μια κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (σε περίπτωση που ο ΛΑ.Ο.Σ. μπει στη Βουλή), καθώς, όπως είπε, έχει άλλες ιδέες για μία οικουμενική κυβέρνηση, με άλλο πρόσωπο στο τιμόνι της χώρας και όχι με έναν εκ των Αντ. Σαμαρά και Αλ. Τσίπρα
Σημειώνεται ότι ο κ. ....
Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει Διακαναλική Συνέντευξη Τύπου, αύριο στις 13:00 το μεσημέρι, από τα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.